Top 10 Top-Load Brickor

October 27

Top 10 Top-Load Brickor


Medan saknar effektivitet, toppmatade tvättmaskiner fungerar i allmänhet snabbare och kostar mindre. Några toppmatade tvättmaskiner har effektivitet som är jämförbar med de frontmatade tvättmaskiner. Dessutom behöver toppmatade maskiner kräver inte ägaren att böja mig ned för att ladda kläderna i den nedre öppningen.

Maytag MVWB750WQ

De toppmatade tvättmaskiner inte får mycket höga betyg jämfört med frontmatade tvättmaskiner eftersom toppmatade maskiner slösar mer energi. Ett varumärke, Maytag MVWB750WQ, blir mycket goda recensioner på grund av maskinens tillförlitlighet, tystnaden och extra utrymme.

GE WDRR2500KWW

GE WDRR2500KWW är en annan hög kvalitet tvättmaskin som sparar husägare pengar, rengör kläder mycket bra och ger inte mycket vibrationer, som håller denna tvättmaskin väldigt tyst.

Haier XQJ50-31

Haier XQJ50-31 är en portabel och liten tvättmaskin. Det har 4,99 kilogram kapacitet, tre vatten och temperaturnivåer och fyra tvätta förinställningar. Denna tvättmaskin är billig och enkel att montera.

Whirlpool Cabrio

Whirlpool Cabrio har en mycket stor kapacitet för att tvätta större mängder av kläder. Denna tvättmaskin är också lätt att använda, rengör kläder mycket effektivt och kostar inte mycket.

Whirlpool Super Kapacitet

De som behöver ännu mer utrymme för att minimera mängden tid tillbringade tvätta kläder ska få Whirlpool Super Kapacitet top-load tvättmaskin. Denna topp-load tvättmaskin levereras med många cykelinställningar, har en blekmedel och sköljmedel dispenser och är utrustad med en summer för att signalera när tvättmaskinen är klar.

LG WT5101HW

LG WT5101HW kan värma vatten upp till 70 grader C, vilket gör att tvättmaskin att sanera och döda bakterier inom kläderna. Denna funktion hjälper familjer att bekämpa kalla årstiden. Mjukgörare och tvättmedels automater frigöra dessa rengöringsmedel på perfekt tid under rengöringscykeln.

GE Profile Harmony

GE Profile Harmony tvättmaskin flyttar vatten genom kläderna för att rengöra dem. Denna process sätter mindre belastning på kläderna så att de håller längre än kläder som tumlas i tvättmaskinen. Tvättmaskinen sparar vatten och tvätt tvål.

Maytag Dependable Care

Den Maytag Pålitlig Care top-load tvättmaskin hanterar tunga kläder laster, såsom tunga filtar. Brickan har en mycket stor kapacitet, vilket hjälper till att spara husägare tiden. Badkaret är extra bred och djup. Detta är också bricka billigare än många andra modeller.

Frigidaire Heavy Duty

Frigidaire Heavy Duty bricka kan pågå en mycket lång tid. Denna tvättmaskin effektivt kan få fläckar och andra filth av kläder. Vissa ägare, dock klagar säkerhetsspärren som inte tillåter dem att öppna brickan under en cykel.

Inglis Bricka

Den Inglis brickan är en kanadensisk modell. Denna tvättmaskin kostar mindre än andra modeller. Köpare är handel extra funktioner för en billig modell.


Relaterade artiklar