Hur man gör en Finger Mouse

February 9Att spela med fingerdockor stimulerar ett barns fantasi. Undervisa, berätta historier och play-handling med barn när du använder ett finger mus. Ett barn åtnjuter hands-on interaktion med de små dockor. Gör ett finger mus från mjuk filt och hantverk leveranser. Skapa en familj av möss och klä dem i små kläder för att matcha favorit mus tecken eller en älskad berättelse. Uppmuntra barnen att göra finger möss på sommarläger eller ett hantverk parti.

Instruktioner

• Skär en rektangel från kände sig tillräckligt stor för att linda bekvämt runt pekfingret. Klipp två 1/2-tum breda kretsar från filten för öronen. Skär den nedre kurvan för varje cirkel för att bilda en plan kant. Skär två små cirklar och limma dem till det inre av öron former.

• Sy de långa rektangel sidorna tillsammans för att bilda ett rör. Samla upp i rör med små löpande stygn 1/4-tums från kanten. Dra samlas för att stänga den övre änden av röret kroppen. Ta några stygn i kanten för att säkra änden stängd. Vänd röret inifrån och ut för att dölja sömmen.

• Placera och limma öronen på baksidan av pom-pom att göra ett huvud, med flata kanter öronen sammanfogning. Låt limmet torka ordentligt.

• Limma 1/4 tum poms till ytan av pom-pom huvud för en nospartiet. Limma ögonen ovanför mynningsområdet.

• Klipp sex 1 / 2- eller 1-tums bitar av plast katt whiskers. Doppa ena änden av ett morrhår i hantverk lim. Sätt tre morrhår på vardera sidan av nosen, strax under kanten av pom-poms.

• Limma huvudet till finger marionett mus kropp.


Relaterade artiklar