Hur man drar en mops valp

May 30

Hur man drar en mops valp


Mopsar är en relativt liten hundras, med ursprung i Kina. Mops är kända för att ha korta, kompakte ansikten med rynkig hud, uttrycksfulla ögon och muskulösa kroppar. Mops valpar är lätt skiljas från vuxna eftersom deras huvuden tenderar att vara mycket större i förhållande till resten av kroppen och benen tenderar att vara kortare i förhållande till sin kropp.

Instruktioner

• Hitta en bild av en mops valp. Detta kommer att göra rita mops lättare. Det enklaste läget att dra mops i viljan antingen vara en rak-on symmetrisk bild tagen framifrån, eller en rak sidovy av en stående valp.

• Rita funktioner i kroppen i enkla former. Till exempel kommer huvudet att representeras av en cirkel, kroppen av en oval eller cirkel, benen från ovaler och så vidare. Notera att huvudet kommer att vara ungefär så bred och hög som kroppen.

• Dra de viktigaste detaljerna i ansiktet och kroppen. Börja med ögon, öron, näsa och mun. Ögonen blir stora och runda, medan näsan kommer att vara en liten, kompakt och triangulär. Om munnen är stängd, kommer den att sträcka sig från näsan i en uppochnedvänd leende. Om du ritar en rakt framifrån i ansiktet och du har svårt att rada upp funktionerna i ansiktet symmetriskt, rita linjer för axeln i ansiktet (en linje rakt över ansiktet där ögonen ska vara och en linje i mitten för näsan).

• Rita mer mindre detaljer som linjer för rynkor i huden och klorna på tånaglar. Vässa din penna för denna del för att dra mindre detaljer med noggrannhet.

• Skugga texturer. Håret av en mops är kort och grov. För att dra håret på mops, måste du skugga det med korta linjer som löper längs huden. Vissa delar av valp (särskilt runt ansiktet och öron) kan vara mörkare än andra - mörkare päls bör företrädas av mörkare skuggning. Använd tålamod när skuggning - inte hastighet upp för att göra ritningen gå snabbare. Håll i linje med skuggning kort ännu.


Relaterade artiklar