Hur Donera Tyg till välgörenhet

March 26

Hur Donera Tyg till välgörenhet


Donera din oanvända tyg till välgörenhet ger dig möjlighet att inte bara hjälpa människor i nöd, men också för att rensa utrymme i linneskåpet. Välgörenheter kan utnyttja en mängd olika tyger i olika former och storlekar. Organisationer som hantverk täcken för sjukhuspatienter, soldater utplacerade utomlands eller barn i barnhem skulle kunna använda små bitar av skrot tyg. Hemlösa skyddsrum skulle kunna sätta större tygstycken till god användning som extra strö för de boende. Kontakta lokala välgörenhetsorganisationer och organisationer i ditt område för att se exakt vilken typ av tyg de letar efter.

Instruktioner

• Kontrollera att alla tyger är rena och fläckfria.

• Samla tyg papperslappar i en hög. Organisationer som gör täcken kan använda dessa, så att du kan donera även små tygbitar till en god sak.

• Montera större tygstycken och även filtar i en annan hög. Dessa kan användas av välgörenhetsorganisationer som behöver full filtar eller lokala secondhandbutiker.

• välgörenhetsorganisationer Call området samt sjukhus, homeless shelters, kyrkor och andra organisationer, såsom nyfödda i nöd, för att se om de är i behov av bitar av tyg eller tyg klipp (se Resurser). Dessutom kan lokala täcke och tyg butiker vet kunder eller quiltning gillen som skulle kunna använda klipp.


Relaterade artiklar