Hur man blir en licensierad präst

October 26

Hur man blir en licensierad präst


I kristna kretsar, är en minister en man eller kvinna som är godkänd av en kyrka eller religiös organisation för att utföra präster funktioner som ger andlig vägledning till samhället, undervisning i läran och utföra tjänster såsom bröllop, dop och begravningar. Den växande populariteten för oberoende ministerier och liberala kyrkliga samfund har sett en ökning av lagligt vigda ministrar.

Instruktioner

• Studera på ett seminarium. Detta är den konventionella metoden för att bli en lagstadgade minister. Delta i en bibelskola eller teologisk institution förbereder dig för gudstjänster. Vissa kyrkor har teologiska skolor där de som är intresserade av att bli ordinerade ministrar måste delta i klasser för en viss tid.

• Studera på nätet och få ett intyg om ordination. Olika kristna organisationer erbjuda utbildning för personer som vill bli vigda ministrar. Efter slutförandet av flera korrespondenskurser, får studenten ett intyg om ordination. Den här metoden är bäst för dem som kanske inte har tid att delta i en heltid kurs på ett seminarium skola.

• Registrera online och bli ett rättsligt präst genom de olika webbplatser som erbjuder tjänsten. Detta har blivit en av de alternativ för dem som vill bli lagligt vigda ministrar utan att nödvändigtvis följa den traditionella metoden för att gå till bibelskola eller gör vissa online-kurser. I USA denna metod är laglig. Den amerikanska Fellowship Church erbjuder denna tjänst.

• Skaffa postas referenser som du är ett juridiskt präst om du registrera dig för att vara en på nätet. Mailas referenser har fördelen av att ha original tätningar och signaturer som gör dina dokument lagligt. Utan originalunderskrifter och tätningar, kan äktheten av online samordnings certifikat ifrågasättas.

• Förvärva och studera lagar om hur man blir en lagstadgade minister i ditt tillstånd. Vissa stater kan kräva att du presentera en kopia av dina referenser och registrera ditt namn och adress för dem att överväga att ge dig juridisk behörighet att utföra de uppgifter som en präst. Det är också viktigt att notera att statliga lagar kan ändras, och man skulle behöva kontakta länet kontorist kontor för att få de nuvarande lagar och krav som gäller för prästvigning.

• Välj titel genom vilken du vill ta itu med. Vissa kyrkor prästviga ministrar under ett visst titel. Men när du få din ordination på nätet, du kan bli skyldig att ge en titel till din funktion. Det finns olika titlar bland kristna grupper, såsom minister, pastor, vördnadsvärt, evangelist, missionär, biskop och äldre.

• Undertecknande en etisk kod kan krävas i vissa kyrkor innan de kan ordinera dig som minister. United Faith Institute fungerar genom denna princip. Institutet erbjuder samordning för livet, men det kan återkallas om det bedöms nödvändigt på grund av etiska överträdelser som kan förgifta rykte ministeriet.


Relaterade artiklar