Hur man drar hus planer på Autocad

June 21AutoCAD är en datorstödd design program du kan använda för att utarbeta planer för ett hem. Dess stora uppsättning funktioner är lätt att gå vilse i, om du är ny på antingen hem design eller AutoCAD. Av denna anledning är det en bra idé att skissa på ditt hem design på en av de flera gratis webb applets gjorda för detta ändamål. När du har roughed ut design, återskapa den i AutoCAD, med samma grundläggande process som du använde för webben applet: Designa huset från den största till de minsta beståndsdelar, det vill säga, från husets utsida, till rummet gränsar , och på mindre objekt.

Instruktioner

• Öppna AutoCAD och skapa konturerna av husets utsida: Klicka på fliken "Hem", klicka sedan på "Draw" panelens "rektangel" -knappen.

• Klicka i det övre vänstra hörnet av ritningen fönstret och dra mot det nedre högra hörnet. Släpp musen för att fullborda rektangeln.

• Definiera de bästa utsikt över väggar, börjar med att klicka på rektangelverktyget igen. Klicka och dra inne i huset disposition för att definiera väggar som separerar husets rum. Om du är osäker på hur du vill definiera ditt rum, dra en enda rektangel som delar huset kontur genom sitt horisontella centrum. Se till rektangelns längd sträcker sig över hela bredden av huset kontur, och att dess bredd är så liten som möjligt.

• Rita planlösning för inredning. När du har definierat de gränser varje rum, tillämpa rektangelverktyget för att definiera de största möbler inuti varje rum. Till exempel, rita rektanglar för sängar, soffor och köksskåp. Till storleken dessa objekt på rätt sätt, relatera sina största dimensioner till rummet största dimension. Till exempel kommer en rimlig längd för en säng vara någonstans mellan en fjärdedel och hälften av längden på rummet. Storlek sängens bredd på samma sätt, förutom basera den på sängen längd, inte på rummet. Du kan också få limnings idéer genom att använda någon av webb applets som anges i detta avsnitt Resources.

• Lägg till rektanglar för varje återstående objekt du vill ha i huset, som arbetar från största till minsta. Börja visualisera ditt hem i tre dimensioner: Ange "Orbit" på kommandoraden längst ned på skärmen. Klicka och dra något upp och till vänster. Detta kommer att flytta din synpunkt till en visning av de tre dimensionerna av ditt hus, när du gör hemmet 3-D i nästa steg.

• Klicka på en av ditt hus väggar för att markera den och sedan skriva in "Extrude" på kommandoraden. Detta kommando expanderar 2-D ytor i 3-D objekt. Storlek väggen till en höjd du önskar och klicka sedan på för att avsluta extrudering. Upprepa detta steg för varje rektangel du drog, för att göra huset fullt 3-D.

• Komplettera din hus plan genom att visa den med skuggning: Välj "3D realistiska" punkt på "Visa" panelens "Visuella stilar" listrutan.


Relaterade artiklar