Min Frostwire kommer inte att ansluta

June 2

Min Frostwire kommer inte att ansluta


Frostwire är ett populärt peer-to-peer-fildelningsprogram. Denna typ av program gör att användaren kan ansluta till en annan användare och ladda ner några filer från användarens filer bibliotek. Du kan också dela filer med andra användare. Frostwire, liksom andra peer-to-peer-program, fungerar bara om du är ansluten till programmet. Du kan inte ansluta till någon annan användare om du inte är. Det är viktigt att lära sig hur du felsöker anslutningsproblem, eftersom det finns flera olika problem som kan påverkar din Frostwire-anslutning. När du lär dig de vanligaste anslutningsproblem bör du vara på god väg till att använda Frostwire utan några större vägspärrar.

Instruktioner

• Kontrollera din Internet-anslutning. Frostwire är beroende av en Internet-anslutning. Du bör börja med att kontrollera vilken signal datorn är ansluten till (ansluta till en starkare signal om det behövs), starta om routern och inspektera den fysiska anslutningen om du är anslutna till en fast telefon.

• Ändra inställningarna på brandväggen om det hindrar Frostwire från start. Ibland Frostwire kan felmärkt som malware och datorn kommer att hindra den från att starta i ett försök att skydda mot virus eller programvara infektion. Lägg till Frostwire som en av dina säkra platser och program för att stoppa detta problem.

• Ladda ner den senaste versionen av Frostwire om du kör en äldre version. Frostwire körs på Gnutella nätverket och kräver en uppdaterad version av Gnutella för att fungera. Den senaste versionen av Frostwire kommer alltid att ha en kompatibel version av Gnutella. Äldre versioner av Frostwire kan inte vara förenligt med det nuvarande Gnutella nätverket.

• Uppdatera Java på datorn. Java är programmeringsspråket Frostwire använder. Äldre versioner av Java kan inte vara förenligt med nyare versioner Frostwire.

• Starta Wire och lämna datorn ensam i flera minuter. Ibland tar det ett tag för Frostwire att ansluta. I själva verket, ju längre du stannar på Frostwire, desto starkare anslutningen blir.


Relaterade artiklar