Hur man kan inreda en tårta med kungliga isbildning Designs

January 21

Hur man kan inreda en tårta med kungliga isbildning Designs


Kungliga isbildning är en ätbar medium som används av tårtadekoratörer att göra exakta linje dekorationer på tårtor. Pinstriping, eleganta spiraler och snirklar, och konturerna av andra motiv är bara några av de saker som kungliga isbildning gör väl. Tillverkad med florsocker, citronsaft och äggvita eller maräng pulver, är kungliga isbildning uppskattad eftersom det torkar till en vacker matt finish och kan färgas någon nyans du vill. Det torkar mycket snabbt, så du måste vara säker i din design så att du kan röra sig snabbt när man arbetar med den. Praxis är viktigt att bygga upp förtroende.

Instruktioner

• Ladda din valda utsmyckning tips i din spritspåse. Om ditt tips uppsättning använder ett koppel för att hålla spetsen på plats, montera spetsen med hjälp av kopplingen. En utsmyckning tips kopplare har en sida som går inne i spritspåse, på vilken utsmyckning tips fästen. En ring, vanligtvis plast, trådar har laddats in i utsidan av Sprits och låser spetsen på plats.

• Fyll spritspåsen inte fylligare än halvvägs med kungliga isbildning; om du vet att du kommer att göra en liten mängd dekorera med en viss färg för is, bara fylla det med så mycket som du tror att du behöver. Använd en spatel för att ösa glasyren i påsen, och pressa ut så mycket luft ut från toppen av påsen som möjligt.

• Jämna den öppna änden av spritspåsen bort från isbildning i påsen för att avlägsna eventuellt överskott av luft. Luft i glasyren kan orsaka burps i din design, vilket stör linjer och kan göra isbildning splatter oönskade sätt på tårtan.

• Öva gör några rader med spritspåse och grädde på en platta. Gör en rak linje, en sicksack och en spiral att bekanta dig med konsistensen av isbildning och hur det flödar från spritspåse som du pressa. Om du har ett visst mönster i åtanke, öva det också innan du börjar på själva kakan.

• Börja rykande din design på ena sidan av kakan, och arbeta därifrån till den andra sidan. Arbeta snabbt, eftersom kungliga isbildning torkar snabbt när den utsätts för luft, men ta tillräckligt med tid att du inte känner förhastade och benägna att med utsikt över detaljerna i din design.

• Slutlinjer isbildning genom att trycka på dekoratör spetsen in mot kakan, stoppa klämma för isbildning i påsen, och dra spetsen bort från kakan snabbt. Detta bidrar till att skapa en smidig, snygg, diskret slut på dina linjer. Om du bara drar spritspåsen bort, lämnar ett spår som avtar till en punkt i slutet, som kan sticka ut från din tårta och ser stökigt.

• Öva rörlednings prickar på en platta strax innan rörledningar dem, speciellt om du kommer att göra en hel del av dem. Konsekvens i storlek och form är nyckeln, så det är viktigt att få dig avslappnad och i rätt sinnesstämning innan du rör mycket isbildning prickar över hela kakan. Även om du har leds punkter innan, hjälper en repetitions session säkerställa jämnhet.


Relaterade artiklar