Tattoo Idéer för vänner

July 5

Tattoo Idéer för vänner


Tatueringar är en tankeväckande sätt att uttrycka något om dig själv till världen. Om du och en vän letar efter ett sätt att visa att du alltid kommer att bry sig, är en tatuering ett permanent sätt att göra just detta. Innan få en tatuering, är det en bra idé att lägga massor av hänsyn till vad du ska få. Om du vill uttrycka din vänskap, brainstorma något som är väldigt personlig för dig som säger något speciellt om vem du är individuellt och som vänner.

Viktiga datum

Ett populärt alternativ för vänskap baserad tatueringar är sådana som hedrar viktiga datum i din personliga historia. Till exempel, tatuering det datum du träffat, uppnått en viktig prestation eller delade en betydande erfarenhet. Detta datum kan stå ensam eller arbetat i en större arbetsplan.

Special Interest

I många fall, vänner obligation under ett gemensamt intresse eller hobby. Detta kan vara en kärlek till samma musik, en passion för en sport eller ett idrottslag eller någon favorit tidsfördriv. Oavsett intresse, kan detta bli grunden för en matchande tatuering. Till exempel, om du både njuta bakning, kan du njuta av att ha en tatuering av en cupcake eller ens kavlar.

Friendship Quotes

Inspirerande citat är älskad av många tatuering-bärare. För vänskap-tema tatueringar, kan du välja en favorit inspirerande citat som du delar eller en som bygger på temat vänskap. Till exempel, ett citat av Brandi Snider säger "Till världen kan du vara bara en person, men till en person kan du vara den världen." Ett annat citat antyder hur oförglömliga vänner är - ett bra tema för en permanent tatuering design. Det är "verkligt stora vänner är svåra att hitta, svårt att lämna, och omöjligt att glömma."

"BFF" Idéer

I stället för att matcha tatueringar, kan du välja en tatuering som bara är klar när du och din vän är tillsammans. Till exempel, tatuering en halva av en "BFF" charm på varje vän. "BFF" eller "bästa vänför evigt" är en symbol för beständighet din vänskap. Att ha en tatuering som bara kan fyllas när du är tillsammans är en påminnelse om hur mycket den personen behövs i ditt liv.

Grupp Friend tatueringar

Vänskap tatueringar behöver inte vara begränsad till bara två personer. I själva verket kan väns tatueringar vara stolt bärs av en hel grupp av nära vänner. Dessa tatueringar kan hela matchen, eller de kan vara en del av ett pågående tema. Till exempel, om varje vän i gruppen har ett smeknamn, kan varje person få sin smeknamn tatuerat på sig i en liknande typsnitt eller stil som som resten av gruppen.

Minnesmärke

Ett sätt att hedra en avliden vän är med ett minnesmärke tatuering. Du kan få en tatuering av den här personen porträtt, det datum då de är födda eller dog, eller bara en referens till ett delat minne som du aldrig vill glömma.


Relaterade artiklar