Porslin Över Steel Badkar Installation

January 5

Porslin Över Steel Badkar Installation


Porslin över badkar stål är tillverkade av tunt stål med en värmesammansmält porslin emaljbeläggningen. Den porslin emalj ger badkaret en glansig yta som är lätt att rengöra och mycket hållbart. hej kan installeras genom att följa exakta instruktioner.

Framställning

Inspektera badkar för skador. Installera inte en skadad badkar. Skydda badkaret före och under installationen med kartong eller tjocka filtar. Vissa porslin emalj belagda badkar kommer med en wellpapp skyddskåpa. Badkar yta är mycket tålig men kan flisas lätt om verktyg släpps på det. Ta bort eventuella väggbeklädnad och gips i installationsområdet. Exponera väggreglar upp till åtminstone flera inches högre än höjden av badkaret. Rensa bort allt skräp kvar på golvet och se till att golvet är plant och jämnt.

Installation

Ställ in tub där det kommer att installeras och märke på dubbarna där den övre kanten av karet vilar. Ta bort badkar och spika en 2 med 4 tums ombord eller stringer strax under märket. Se till att stringer är nivån. Flänsen på badkaret kommer att vila på stringern. Ställ badkaret på plats och se till att den är i nivå från framsidan av badkaret till baksidan och från sida till sida. Shim badkaret om det behövs för att göra det nivå. Använd bara små shims. Vissa badkar kommer med en stöddyna som ska sättas på plats innan badkaret installeras. Anslut avloppet. Använd rörmokare kitt placeras runt undersidan av avloppslocket för att skapa en god tätning. Dra inte åt avloppet. Byt gips runt badkaret. Använd vattenavvisande gips eller green i stället för vanlig gips för att avsluta väggarna runt badkaret. Installera kakel, ett badkar surround eller någon annan typ av vattentäta väggbeklädnad runt väggarna ovanför badkaret. Caulk längs den nedre kanten av utsidan av karet längs golvet och runt den övre kanten av badkaret där den möter badkar surroundljud eller kakel med vit eller klar caulk.


Relaterade artiklar