Dekorativ aluminium trappa räcke

August 6Dekorativa aluminium trappräcken ger varje hus en blick av lyx och stil. Metall trappa skenor är attraktiva, hållbara och kan tillverkas för att passa in i alla hem design stil. Aluminium trappa skenor lägga både säkerhet och skönhet till ditt hem för både de yttre och inre trappor. Är Kit för gör-det-själv-projekt finns, eller så kan du rådgöra med lokala aluminium räcke tillverkarna för specialdesignade ramper för din fastighet.

Fördelar med aluminium Stair Räcken

Aluminium erbjuder många fördelar i räcke system för hemmet. Aluminium är ett starkt material som också har låg vikt, vilket gör det enklare att installera. Aluminium rostar inte eller korrodera, vilket ger mindre tid och pengar spenderas på underhåll över tiden. Aluminium är också mycket flexibel och svetsbar, vilket gör att den kan arbetas in många olika mönster och fabriceras till vilken som helst form som krävs. Du kan också ge aluminium räcken ett brett utbud av attraktiva ytskikt för att matcha alla hem design eller inredning Dessa egenskaper gör aluminium trappa räcke ett logiskt val för dagens bostads trappa behov.

Nackdelar med aluminium Stair Räcken

Även aluminium trappa räcken aldrig rostar, inte materialet oxiderar i fuktiga miljöer, som är en naturlig kemisk process som skapar en vit film över ytan av aluminium. Detta kan förebyggas med särskilda efterbehandlingstekniker såsom pulverlack som bakar på den målade beläggning för en långvarig, tålig färg yta.

Aluminium Räcke Designs

Gör-det-själv aluminium trappa räcke kit kommer i allmänhet i mycket enkel design som ger betydande utseendet på metall räcken utan de höga kostnaderna. Anpassade metall tillverkarna kan utforma räcken specifikt för dina behov, dock med utsmyckade, klassisk snirkelarbete, enkel uppdrag styling eller elegant, modern stil räcken. Din fantasi är den enda begränsningen på vad du kan göra med aluminium trappräcken. Räcken kan installeras längs endast en sida av trappan, med en vägg fäst räcke på den andra sidan av trappan eller med en skena längs mitten av breda trappor.

Aluminium Räcke Finishes

Aluminium håller inte måla lika lätt som stål håller färgen. Om du vill använda standardfärg för aluminium, måste du använda speciella processer, såsom användning av en "etsning" primer för att tillåta färgen att hålla på ytan av aluminium. Speciella industriella efterbehandling tekniker, såsom anodisering, skapa en oxidbeläggning genom nedsänkning av aluminium i en sur elektrolyt bad och leda en elektrisk ström genom lösningen, vilket skapar en skyddande metallglans som också kan ha färg. Det är helt integrerat i substratet av aluminium och kan inte flaga eller chip, enligt Anodizing webbplats. Pulverlackering är ofta används för att applicera ytskikt för att aluminium räcken. Speciella pulverformiga målarfärger är elektrostatiskt laddade och sprayas på ytan av aluminium. Finishen är sedan bränns vid temperaturer mellan 71,1-98,9 grader Celsius. Finishen kommer inte skal, chip eller spricka som vanliga lacker. Pulver coat finish kommer i en mängd olika färger och texturer.


Relaterade artiklar