DIY Garage Workbench Skåp

August 19

DIY Garage Workbench Skåp


Att bygga och installera välgjorda arbetsbänk skåp kommer att hjälpa dig att avsluta fler hem projekt. Med verktyg och material till hands kommer att göra allt flyta på ett organiserat sätt. Skåp i en arbetsbänk område kan byggas från färdiga skåp eller konstruerat till stor del av material som du redan har på handen.

Mät och design

Mät golvyta i ditt garage som du tänker använda för din arbetsbänk område. Planera design som fungerar för dina behov. Inkludera väggförvaring, mot rymden och skåp under arbetsbänken. Skissa typ av arbetsytor och skåp som tilltalar dig. Gör en lista över objekt som du behöver för att lagra och projekt material som du skulle vilja förvärva. Räkna ut vilka skåp eller utrymme kommer att hålla färgburkar, spikar, borrar, sågar och andra objekt. Förvara tunga föremål i lägre hyllor.

Samla Material

Leta efter skåp material som du kanske redan har på handen. Till exempel, kan du använda 2-av-4 styrelser eller 2-by-6 styrelser för att skapa en arbetsbänk bord konstruerad som trall. Om du har överblivna linoleum eller ark av laminerat kök bänkskiva material, kan du använda detta på arbetsytor. Besök slutförsäljning, loppmarknader och byggvaruhus att köpa färdiga skåp och nödvändig hårdvara. Om du vill bygga skåp från grunden, kan du skapa dem från 2-av-4 inramning och 1/2-tums plywood också.

Installera Högre Skåp

Häng väggskåp ovanför arbetsbänken området. Skruva 2-av-4 timmer i befintliga väggreglar. Rådfråga ett block murare för att fästa diskar till nakna betong eller block av något slag. Du kommer att behöva metall ram för vissa typer av skåp. Nivå väggskåp med en snickare utjämningsverktyget. Installera organiserande system tillbaka i skåpen genom att trä hyllor eller plastbelagda trådsystem inuti dörrar att göra små fack.

Konstruera en arbetsyta

Bygg en arbetsbänk med skåp ram under det. Konstruera arbetsbänken från 2-by-6 timmerbräda. Klipp timmer att göra en topp av trädäck, eller installera en dubbel tjocklek av 1/2-tums plywood för att göra en arbetsyta. Täck ytan med ett ark av linoleum för att skydda plywood.

Bygg underskåp

Använd allt utrymme under arbetsbänken bord för förvaring. Bygg skåp av 1/2-tums plywood över 2-av-4 timmer inramning. Bygg plywood dörrar eller köpa färdiga dörrar. Du kanske kan installera hyllor i ett skåp och täck den med en glidande gardin. Det är ibland lättare att hämta stora verktyg från hyllorna än att öppna en skåpdörr.


Relaterade artiklar