Hur man målar akryl Abstrakt konst

February 17Akrylfärg är en vattenbaserad färg. Till skillnad från vattenfärger, men det är inte lätt tvättas bort och inte är löslig. Den största fördelen med akrylfärg är att den torkar snabbt, så målning sker snabbare än med oljefärger. Akryl har toxiska komponenter, så du bör vara noga med att undvika att få färgen i din (eller någons) mun eller ögon misstag. Målning abstrakt konst med akrylfärg kan göra tekniken tålig på ett liknande sätt som i oljefärger, och det ger duken ljusare färger än vattenfärger.

Instruktioner

• Rita grundmålning med en blyertspenna. Även abstrakta konsten bygger på inre vision och följer inte samma former som klassisk eller realistiska konst stilar, skissa den grundläggande bilden gör det lättare att måla. Detta ger linjer och färg regioner för målningen.

• Välj färger. Akryler finns i en mängd av pigment. Ibland den perfekta färgen för projektet är inte tillgängliga, men blanda färger skapar nya färger. Vid behov väljer du en färg som ligger nära en lämplig färg och välj en annan färg för att blanda som kommer att göra önskad färg. Till exempel, om den föredragna färgen är en mörkröd och ett basiskt rött är den enda tillgängliga färgen, få en svart färg för att blanda med det och göra en mörkare röd.

• Blanda måla snabbt. Med akryler, är det viktigt att arbeta snabbt, innan färgen börjar torka, så smälter så snabbt som möjligt och börja måla direkt.

• Måla enligt personlig vision. Abstrakt konst handlar om uttryck, personliga vision och kreativitet. Det behöver inte se verkliga eller ens identifieras.


Relaterade artiklar