Shaggy Pixie frisyrer

January 19

Shaggy Pixie frisyrer


En kort, lurvig pixie cut är perfekt för kvinnor som vill tvätta och bära sitt hår utan att begå alltför mycket tid till styling. Pixie nedskärningar har setts på kändisar som Kiera Knightley och Victoria Beckham och är ett modernt sätt att bära kort hår. Stilen består av många korta, hackig lager som kan definieras med hjälp av hår vax. Även snittet kräver minimal tid på morgonen stil, behöver du fler besök till salongen för trim för att hålla din frisyr i form. Massor av varianter av korta lurviga stilar finns. Oavsett om du föredrar ditt hår slät, rak, spikey, vågig eller strukturerad, kan du hitta en pixie stil som passar nästan alla ansiktsform och personlighet.

Kort Gröda

En kort gröda är en strukturerad pixie cut där håret är extremt kort med lite spikey delar av håret hela som ger textur och definition. Denna stil bör skäras för att framhäva dina bästa ansiktsdrag, till exempel dina ögon eller kindben. Den korta gröda kan kapas på många sätt med mer volym på ryggen, krona eller en liknande längd över. Lägga till höjdpunkter eller lowlights till en kort, beskurna stil kommer att ge dig djup och definition att ta fram det bästa i din del.

Pixie med Bangs

Mycket kort pixie grödor kan omvandlas eller personifieras genom att lägga till en mängd olika stil lugg. Kändisar inklusive Rihanna har experimenterat med sina pixie nedskärningar genom att lägga till vinklad, slöa eller stripig lugg. Stripig lugg ger en lurvig effekt som endast kräver en lätt mängd av produkten stil. Om du har en större panna, kommer vinklade sidosvepande lugg dölja detta och accentuera vackra ögon. Lägga lugg till din lurviga grödan kommer att rama in ansiktet och uppdatera din look, vilket ger pixie skära mer mångsidighet stil.

Elfin

Elfin nedskärningar har varit på modet under några år och kvinnor ständigt omskrivningen och uppdatera dem. Snarare än en texturerad skära över hela huvudet, har en elfin skuren kortare sidorna och kan inkorporera stripig lugg. Den elfin cut är mycket lågt underhåll eftersom sidorna och rygg skärs så nära huvudet. Teknik stylister De knivskärning använda för att uppnå detta elfin stil kommer att mjuka upp ansiktsdrag och avsmalnande ändarna av håret. Leka med stylingprodukter kan dramatiskt förändra utseendet på även den kortaste av nedskärningar genom tillsatta upp bakdel eller bär håret smidigt och elegant.


Relaterade artiklar