Hur man håller Skyddsglasögon Från imma

December 16

Hur man håller Skyddsglasögon Från imma


Dimmiga skyddsglasögon är inte bara irriterande, kan de vara farliga samt. När dina linser dimma upp mitt i ett projekt, kan du frestas att ta bort dem eller justera dem på ett sätt som hamnar hålla dem från att göra sitt jobb. För att hålla dina glasögon från imma upp, kan du prova ett antal olika alternativ som sträcker sig från att spotta på linserna till att köpa anti-imma lösning för att köpa anti-imma skyddsglasögon.

Instruktioner

• Köp specialgjorda anti-dimma skyddsglasögon. DeWalt och många andra företag gör skyddsglasögon som specifikt skapas så att de inte dimma upp. De flesta är ganska billigt. Kontrollera hos din lokala järnaffär eller på nätet för att köpa ett par.

• Tvätta insidan av skyddsglasögon med diskmedel eller schampo. Varumärket gör ingen skillnad. Polera tvättmedel eller schampo bort av linser med en mjuk trasa.

• Applicera ofärgat bivax på insidan av linserna. Polera väl tills linserna är tydliga. Denna ansökan kommer att pågå ungefär två veckor. Upprepa processen vid behov.

• Spotta på insidan av linserna. Vissa människor säger att detta är den enklaste metoden att hålla skyddsglasögon från imma upp, medan andra föredrar mer hygieniska lösningar.

• Applicera en avimning lösning som Avdimma det eller Rainex. Dyk butiker säljer också lösningar som du kan använda för att förhindra imma.

• Rengör dina skyddsglasögon med regelbunden - icke-gel - tandkräm. Ta bort tandkrämen försiktigt med en mjuk trasa; du vill inte få det i dina ögon när du bär glasögon.


Relaterade artiklar