Så att sova med en skuldra sele på

December 9

Så att sova med en skuldra sele på


En ansats sele är ett tyg och elastisk stöd som går under och runt armen, med en rem kretsa runt halsen. Personer med arm- och axelskador ofta bära dessa selar för att stödja deras armen eller axeln efter en skada. Att vänja sig känslan av axeln lyftsele när du klär, kan tvätta och äta ta lite tid. För många skador, läkare insistera på att du bär selen under de första två till sex veckor av återhämtning, beroende på hur allvarlig skadan. Många bärare behöver tid för att anpassa sig till att bära selen medan de sover.

Instruktioner

• Placera en kudde på den plats där du normalt vila huvudet och sedan lägga ner.

• Sätt in en annan kudde under armen som i selen. Testa din komfort nivå och lägga till en annan kudde under din sele om det behövs. Bör känna stöd helt Armen som är i selen.

• Blunda och bedöma din komfort nivå. Om du fortfarande inte är bekväm att sova i detta läge, två till tre fler kuddar i ryggen. Detta gör att du kan vara i en halvsittande ställning, vilket kan vara mer bekväm om du sover i en sele.

• Blunda och bedöma hur bekväm du känner. Justera dina kuddar om det behövs. Lägg till en nackkudde för att öka din övergripande stöd.


Relaterade artiklar