Hur kan man stödja hängande fjädrar i en soffa

July 26Bädd fjädrarna kan slitas ut innan en soffa har sett slutet av dess dagar. För hängande fjädrar i en soffa, kommer du behöver för att fixa den felande våren för att förhindra ytterligare skador på en soffa. Utan ordentlig uppmärksamhet, kan en trasig fjäder leda till hål i soffa tyg som resulterar i en avgjort oattraktivt utseende, vilket gör det nödvändigt och oundvikligt att ersätta soffan direkt. Innan detta sker, är ett snabbt och enkelt hem reparation fastställa en slapp fjäder.

Instruktioner

• Slå på soffan på sin sida, vilket ger dig tillräckligt med utrymme att arbeta med botten av soffan.

• Ta bort gauzy tyg som täcker åtkomstpunkten till fjädrarna. Några soffor har detta fäst soffan botten med kardborre band, medan andra soffor har tyget häftade i basen. Om fäst med kardborre band, helt enkelt ta bort stöd. Om väven är häftade till basen, använd tång för att avlägsna klamrar utan att skada tyget. Detta ger dig möjlighet att återanvända material.

• Hitta den felande våren. Sagging fjädrar är ett resultat av att använda den ena sidan av en soffa oftare än en annan. I vissa fall kan en av fjädrarna har kommit förlora. Om fjädrar är disloged eller lös, knäppa dem på plats. Väl på plats, dra åt klämman som håller den till basen med en borr. Om fjädrarna hängande på grund av slitage, skruva klippen håller fjädern på plats på vardera änden av botten och vänd på den. Skruva klippen på plats med borren.

• Byt ut tyget på soffan genom att ansluta krok och ögla band till basen eller häftning tyget till träbotten med en häftpistol. När du vänder soffan tillbaka till sitt ursprungliga läge, bör sag vara borta.


Relaterade artiklar