Hur man drar en Buffalo Head

February 12

Hur man drar en Buffalo Head


En av USA: s mest älskade och hotade arter är den amerikanska buffel. Buffalos tillgänglig mat, husrum, kläder och verktyg för de tidiga bosättarna i Nordamerika och hade en uppskattad befolkning på 60 miljoner. Idag deras antal är mycket mindre och har skydda landar i vilken allemansrätten. Att lära sig att rita en buffel är inte bara en rolig aktivitet, men en viktig påminnelse om skönheten och betydelsen av denna vilda djur.

Instruktioner

Buffalo Head baslinjerna

• dra lätt en stor oval i mitten av papper, klippa oval i hälften horisontellt och vertikalt med två raka linjer. Om dessa två linjer korsar markerar mitten av buffelhuvud. Var noga med att linjerna du ritar är tillräckligt lätt för att enkelt ta bort, men är fortfarande synliga.

• Rita en stor rektangel där hörnen röra ovala och är centrerad kring den korspunkten. Rita en liten rektangel insidan av stor rektangel, ungefär tredjedel dess storlek. Den lilla rektangeln bör vertikalt centrerat till den centrala linjen, men botten halv av rektangeln bör vara större än den övre.

• Rita en annan rektangel horisontellt vid basen av den första lilla rektangeln. Dessa två små rektanglar bör vara ungefär samma storlek och den horisontella rektangeln bör dela sina övre och nedre sidor med rektanglarna redan dragna.

• Från det övre hörnet av den lilla vertikala rektangeln dra en 45 graders vinkel linjen till kanten av ovalen. Upprepa på den andra sidan. Observera att denna vinkel linjen inte bör uppfylla hörnet av den stora rektangeln men bör passera under den.

• Rita en annan vinklad rad som börjar halvvägs mellan den horisontella mittlinjen och övre hörnet av den lilla rektangeln. Denna linje ska vara lite mer vinklad än 45 graders linje du har redan utarbetat och sträcker sig bara till kanten av den stora rektangeln. Upprepa på den andra sidan.

• Rita en liten oval börjar en tredjedel av vägen ner under den horisontella centrumlinjen och på kanten av den lilla rektangeln, ta med den ovala laguppställningen och utåt tills den möter den vinklade linjen du gjorde i föregående steg. Upprepa på den andra sidan. Dessa grundläggande former utgör basen för att rita en buffel huvud.

Ögon och tryne

• Rita en cirkel inuti de små ovalerna redan dragna på båda sidorna av huvudet. Toppen av varje cirkel ska röra hörnet av den lilla rektangeln och botten bör vila på den horisontella mittlinjen. Radera någon del av cirkeln som överlappade in i det inre av den lilla rektangeln och mellan de vinklade linjer.

• Radera den översta raden av små vertikala rektangel och runda hörnen där 45 graders vinkel uppfyller sidor av den lilla rektangeln. Använd kanten av din penna för att lätt fylla i vad som finns kvar av cirkeln insidan av ovaler, och du har slutfört ögonen.

• Rita en horisontell droppform i mitten av båda sidor av den horisontella rektangeln. Poängen med dropp ska vara vänd mot mittlinjen. Anslut de två formerna av sina poäng med en linje som gör en nedåtgående kurva, sin spets utläggning på den vertikala mittlinjen.

• Skapa nosen genom avrundning hörnen på den horisontella rektangel, och radera alla fyra sidor. Rita de två kortsidorna så att de kurva mot centrallinjen något.

• Rita en kort böjd linje på ovansidan av den horisontella rektangeln men uppfyller inte hörnen. På den nedre kanten drar en linje från hörn till hörn som även kurvor inåt men med en starkare inre kurva.

• Avsluta nosen genom att ansluta de två övre hörnen av nos till sidorna av den vertikala rektangel med en liten böjd linje. Nedanför nosen skapa hakan genom att rita en halv cirkel vars kant passar in med dropp former och spetsen av kurvan faller halv sätt mellan botten av den ovala och den stora rektangeln.

Öron och Horns

• Börja dra öronen precis ovanför centrum horisontella linjen och på sidan av den stora rektangeln. Gör en liten leaflike form som sträcker sig nedåt och utåt bort från huvudet med en liten dopp mot spetsen av örat.

• Avsluta örat under mittlinjen vid kanten av rektangeln, se till att det är tillräckligt långt bort från början av örat så att den inte har två spetsiga ändar. Lägg dimension till örat genom att dra en linje parallell, och närmare, den översta raden i örat föra den till en punkt på toppen av örat. Radera alla linjer som överlappar i örat.

• Starta hornen vid den punkt där den stora rektangeln och 45 graders vinkel skär. Rita en linje som sträcker sig upp och utåt bort från huvudet. Gör linjen organiska, något böjda ner och sedan upp.

• Runt spetsen på toppen av hornet och föra linjen tillbaka ner mot huvudet, följer kurvan du gjort med den första raden och slutar på kanten av den stora rektangeln. Lämna utrymme mellan kanten av hornet och toppen av öronen så basen ovala visar fortfarande igenom mellan dem.

• Gör bas horn genom att rita en krökt konturlinje. Börja där hornet möter kanten av ovalen och föra den över hornet till den motsatta sidan. Rita en annan konturstart där hornet möter den stora rektangeln. Tillsammans de två konturlinjerna ska se ut som en skev eller hängande triangel.

Hår och ytbehandlingar

• Gör skägg buffeln. Rita en två vågiga linjer som börjar strax ovanför där hakan och nosen träffas och fortsätta ned under botten av den ovala rör sig inåt mot mittlinjen. Gör flera mer vågiga linjer som varierar i längd för att skapa en långt lockigt skägg.

• Dra på båda sidorna av ansiktet en linje parallell med den ovala från basen av örat till kanten av skägget. Radera gamla ovala linjen under öronen. Ovanför öronen och runt toppen av hörs lätt radera ovala linje och ersätta den med en krokig linje. Föreställ ett gäng halvcirklar placerade bredvid varandra i en linje.

• Radera alla rader kvar från den stora rektangeln och de två centrala linjerna. Även radera ändarna av de två vinklade linjer ovanför ögonen, lämnar en liten del av de linjer för att skapa ögonlocken och ögonbrynen. Jämna ut 45 graders vinkel linjer och låt dem organiskt kurva in i sidorna av den lilla rektangeln.

• Gå över alla linjer med en svart penna, varierar tjockleken på linjerna. Ju tjockare linjen närmare det kommer till betraktaren och linjer som flyttar från tjocka att tunna kommer att skapa ytterligare en dimension. Lägg kläckning och kors kläckning för struktur och skuggning.


Relaterade artiklar