Korrekt Magnum Skuggning Tekniker

February 12

Korrekt Magnum Skuggning Tekniker


Tatuering är en konstform som kräver mycket övning för perfekt. Det finns flera nålar som kan användas för att tillämpa vissa tekniker för att en tatuering. Ett foder nål används för att beskriva en tatuering, medan platta och runda magnum nålar används för skuggning efter konturen har fullbordats. Medan en tatuering kan skapas utan att använda det ena eller det andra, arbetar varje nål för att ge ett visst djup, vilket skapar en allt runt snyggare tatuering.

Platt Magnum Shader

Platta magnum shaders kan köpas med olika mängder av nålar. Mängden detaljer som kan läggas till en tatuering beror på hur många nålar skuggningen innehåller. Shaders med flera nålar används vanligen för att tatuera större områden. En platt magnum shader är utformad med två rader av nålar. En rad kommer oftast har mindre nålar än den andra för att ge en mer levande effekt till en tatuering. Denna typ av nål används för att skapa en flytande, stripig utseende.

Runda Magnum Shader

Runda magnum shaders kommer också i en mängd olika storlekar. Nålar är grupperade i en cirkel på runda magnum shaders. För mindre områden, använda en mindre skuggning som innehåller mindre nålar. Runda magnum shaders hålla mer bläck än platta magnum shaders och bör användas för att fylla i intrikata mönster där flera toner och nyanser av en färg kommer att användas. För lättare skuggning, doppa nålen i vattnet innan tatuering huden för att skapa en jämnare utseende.

Tatuering Förslag

Platta magnum shaders ska aldrig flyttas i en cirkulär rörelse; Detta kan leda till att huden scratch, vilket leder till överskott blödning och potentiella ärrbildning. Platta magnum shaders bör användas i en linjär rörelse för bästa effekt. Runda magnum shaders, bör dock användas i en cirkelrörelse. Cirkling över ett område högst tre gånger är tillräckligt för att täcka det. Endast med praxis kommer du att kunna få en känsla för exakt hur vissa nålar ska användas.

Försiktighetsåtgärder

När du använder en magnum skuggning kan verka relativt enkel, kan felaktig användning resultera i negativa konsekvenser. Justera djupet av nålen för att säkerställa att den inte tränger för djupt in i huden. Gör detta genom att vrida rattarna ovanför pistolens handtag. Som alltid, kom ihåg att sterilisera nålen, vapen, hud och tatuering området före och efter tatuering processen. Återanvänd aldrig en tatuering nål.


Relaterade artiklar