Hur man håller glasögon glider ner näsan

April 30

Hur man håller glasögon glider ner näsan


Vem som helst med ens något dålig syn kan relatera till olägenhet glasögon glider ner näsan. Särskilt på sommaren, kan värmen gör du praktiskt taget svettas dina glasögon från ansiktet. Lyckligtvis är detta ett enkelt problem som orsakas av överskott av olja på huden. Det är lätt att lösa och du förmodligen redan har det material som krävs i ditt hem.

Instruktioner

• Ta bort dina glasögon för att rengöra ditt ansikte. Med hjälp av en dab av olje minska ansikte tvätt och lite varmt vatten, löddra upp området på och runt näsan. Särskilt uppmärksamma veck på sidorna av dina näsborrar som olja kan samlas där.

• Skölj ansiktet med rent, kallt vatten för att stänga porerna och badda torrt med en handduk. Rengör ditt ansikte på detta sätt två gånger dagligen - en gång på morgonen och en gång på kvällen innan sängen.

• tvåla försiktigt upp näsplattorna på dina glasögon med samma olja som minskar ansiktstvätt. Skölj och torka av dina glasögon.

• Doppa en liten mängd av babypuder på näsan med hjälp av fingrarna eller en make-up borste. Betala extra uppmärksamhet till toppen av näsan där dina glasögon brukar vila liksom veck på sidorna av dina näsborrar. Borsta bort överflödigt pulver.

• Använd olje minska ansikte dukar under dagen bör näsan bli fet och glasen börjar glida igen.


Relaterade artiklar