Hur berätta om Friends lika varandra

March 6

Hur berätta om Friends lika varandra


Det finns en fin linje mellan vänskap och romantik, och det kan vara svårt att avgöra om en vänskap är platonisk eller lutar åt romantik. Casual flirta uppenbart fysisk attraktion eller en allmän känsla av deras närhet kan skicka förvirrande budskap till människor observera vänner. Det finns kontrollampa tecken som kan hjälpa dig att räkna om två människor är bara vänner eller om det finns mer byggnad mellan dem.

Instruktioner

• Ta reda på om han regelbundet betalar för sin middag eller lunch. Många killar som är intresserad av att gå bortom vänskap kommer att insistera på att betala för sina datum, särskilt i beginining av romantik.

• Ta reda på om han försöker att lära känna sina vänner. En kille som är intresserad av att dejta en tjej kommer ofta försöker att lära känna sina vänner för att få på sin goda sida.

• Följ deras kroppsspråk. Vänner som sitter nära varandra, håller varandra i handen eller som ständigt i kontakt med varandra ofta börjar passera linjen mellan vänskap och romantik. Men om de två är avstängda från varandra, kan detta visa att de rör sig bort från en relation.

• Ta reda på om de talar om medlemmar av det motsatta könet framför varandra. Även om många vänner diskutera sina kärleksintressen, kommer de som är romantiskt intresserade av varandra sannolikt avstå från att tala om någon av det motsatta könet inom hörhåll för den andra personen.

• Förstå hur ofta och när dessa vänner kommunicera. En kille som låter en tjej vet att hon kan ringa honom när som helst, oavsett hur sent, signalerar tydligt sin tillgänglighet och är inte oroad över att bli avbruten. Detta innebär också att han är intresserad av att tala med henne när hon vill prata.

• Var direkt och be dina vänner om deras förhållande, särskilt om du känner att du förtjänar att veta eller om du vet att de inte har något emot dig frågar. Prata med dem var för sig för att undvika onödiga besvär eller drama.


Relaterade artiklar