Hur felsöker jag en Sunbeam Steam Mästare Iron?

January 3Sunbeam Steam Mästaren Järn har funktioner som gör det möjligt att ånga kläder på en horisontell vinkel för vanlig ånga, samt den vertikala positionen till ånga hängande kläder. Den har en sprutdimma, rostfritt stål sulplattan och en självrengörande systemet. Även om det är en pålitlig och robust järn, kan problem ibland uppstå. Innan det för en tjänst eller byta ut den, finns det några, grundläggande felsökning du kan vidta.

Instruktioner

• Rengör fotsulplattan om stärkelse eller andra rester har samlats. Vänta tills järnet svalna, torka sedan plattan med en mjuk, fuktig trasa. Använd inte starka rengöringsmedel eller skursvampar. Kör ångstrykjärnet över en allt-bomull trasa för att avlägsna resten.

• Flytta ångvredet fram och tillbaka några gånger för att rensa alla mineraler och skräp från ångventilen. Detta gör det möjligt för vatten att flöda fritt in i ångkammaren.

• Rengör anti kalcium för att avlägsna eventuella föroreningar i vattnet. Koppla ur järnet från vägguttaget och vänta tills den har svalnat. Fyll koppen lämnas till Sunbeam logotyp med vatten. Tillsätt 1 msk salt och häll det i vattenbehållaren. Låt vatten och salt lösning för att sitta i 15 minuter, sedan tömma behållaren. Upprepa processen en gång, sedan skölj noga med färskvatten.

• Kontrollera att vattenbehållaren är minst 1/4 full av vatten för ångstrykjärn systemet ska fungera.


Relaterade artiklar