Hur man tolkar romantisk kroppsspråk

September 19

Hur man tolkar romantisk kroppsspråk


Romantisk kroppsspråk kan vara svåra att tolka. Hur till exempel, kan du skilja kroppsspråk hos en person som är bara vara vänlig kontra någon som vill lära känna dig bättre i en romantisk känsla? Tecknen på vad man ska leta efter är lätta att upptäcka, men de tar praxis att tolka. Med lite övning, men du kan veta om det är säkert att närma sig den speciella man eller kvinna, eller om du ska hålla sig borta, eller ens köra!

Instruktioner

• Titta att se om - och hur - han ler mot dig. Om han ler mot dig, ta det som ett gott tecken. Det är en ännu bättre skylt om hon ger dig en hundra watt leende - en full uppsättning av tänder, och kanske tandkött, visar. Detta är mer än en tillfällig leende. Det signalerar intresse för dig.

• Notera eventuella "öga beteenden" som någon ler mot dig. Ögon beteenden är lätta att identifiera. Om hon kastar en kvardröjande blick på dig - en blick som varar mer än ett par sekunder - hon skicka dig en romantisk inbjudan. Han säger samma sak om han tittar på dig, tittar bort, sedan ser tillbaka på dig. Om hon djärvt stirrar på dig, men hon kan berätta att "backa." Fortsätt med försiktighet.

• Observera om han rör dig när du är fysiskt nära varandra. Detta bör aldrig vara en touch på en sexuell kroppsdel; det är alldeles för fet. Istället titta för henne att lätt borsta armen när hon sträcker sig efter sin drink. Om du sitter bredvid varandra, och hon vänder sig mot dig, titta på hennes knän att lätt betar din. Kanske hon kommer att be dig vad klockan är medan du rör din klocka. Hon kanske ska dra en herrelös hår från din tröja. Subtila handen som dessa är säkra tecken på att någon är romantiskt intresserad av dig.

• Lägg märke till om han härmar dina kroppsrörelser och gester. Om du både sittande, lutar sig framåt i stolen mot honom. Han kommer att luta framåt mot dig om han är romantiskt intresserad. Tryck på ditt ansikte som du pratar med honom. Om han är romantiskt intresserad av dig, ska han röra ansiktet några sekunder senare. Spegling dina rörelser och gester, särskilt i kombination med de andra stegen, är säkra tecken på romantiskt intresse.


Relaterade artiklar