Barn luau födelsedagsfest idéer

January 30Barn som fyller år i de varmare månaderna av året begär ofta en luau-tema part. Lyckligtvis planerar en luau fest för barn kan göras oavsett hur stor eller liten din budget. Genom att uppmärksamma några viktiga detaljer och ger rätt typ av underhållning, kommer dina barns luau parti vara en raving framgång.

Decor

Tropiska och luau inredningen är lätt tillgängliga på de flesta lågpris, dollar och fest leverans butiker för ett relativt lågt pris. Tape gräs kjolar runt dina tabeller, hänga faux leis, sätta upp tiki facklor och uppmuntra gästerna att bära Hawaiian skjortor på dina inbjudningar. Hela kokosnötter och ananas ger också lämplig inredning för detta tema, och de kan ätas under festen också.

Språkar

När det gäller ett barns luau, många av dekorationer, en sådan Leis och gräs kjolar, kan också fungera som party. En annan idé är att skriva ut tropiskt-tema målar, bunta ihop dem med små förpackningar av kritor, och dela ut dem som en tjänst. Luau-tema godis favörer kan göras genom att placera gummi fisk eller svenska fiskar i kinesisk stil avhämtning behållare och märka dem med gästens namn. Sådana behållare kan hittas på partitillförsel och hantverksbutiker.

Meny

När du planerar din meny, försöka införliva tropiska mat som barnen gillar att äta. Överväg serverar några av följande: tropiska punch; kiwi smoothies; söta och sura kycklingspett; tropisk fruktsallad med kiwi, bär, bananer och vindruvor, och bakade fiskpinnar. Om servering fruktsallad, göra presentationen mer exotiska genom ösa insidan av en cantaloupemelon, honungsmelon, ananas eller vattenmelon och placera salladen inuti.

Underhållning

För yngre barn, överväga att göra luau-tema hantverk på din fest, såsom färgglada sand skulpturer eller papper Leis. Äldre barn kommer sannolikt att få spela limbo, volleyboll eller med en hula dans eller hula hooping tävling. Om du har möjlighet, har din luau parti på en plats där det finns en pool. Pooler inte bara en källa till aktivitet, men är en perfekt bakgrund för en luau-tema part. Om du har pengar för det i din budget, hyra en lokal hula danslärare att komma och visa barnen en enkel, autentisk dansnummer.


Relaterade artiklar