Dekoration Idéer för en examensceremoni

April 2

Dekoration Idéer för en examensceremoni


Oavsett om eleverna har äntligen förtjänat sin magisterexamen eller helt enkelt färdiga dagis, är en speciell tid för att hedra deras hårda arbete, engagemang och prestationer som de går ombord på framtiden examen. De flesta skolor väljer att erkänna detta tillfälle med en examensceremoni. Dekorationer för denna festliga händelse bör inriktas på scenen, som kan uppsnyggat med ballonger, affischer, ett bildspel eller rekvisita.

Ballonger

Ballonger är en enkel och färgglad dekoration för alla examensceremoni. Överväg att införliva skolans färger i dessa flytande klot att utföra vissa skolar ande under hela evenemanget. Mindre händelser kan inkludera några uppblåsta ballonger uppträdda runt på scenen, medan större ceremonier kan funktionen ballong valv för att markera scenen. Du kan också köpa ballonger formade som bokstäver och siffror att precisera skolans namn eller examen år.

Banderoller

Banners kan lägga personlig dekoration till en examensceremoni. Stream skolans fana över baksidan av scenen eller har en gjort gratulera årskullen. Häng idrott och akademiska banderoller studenter tjänade genom sin skoltid för att visa upp sina prestationer. Införliva andra banderoller och affischer hela evenemanget också. Till exempel, kan gymnasiet graderingar har en affisch för varje universitet eller högskola eleverna planerar att närvara.

Bildspel

Skapa en ständigt föränderlig dekoration för din examensceremoni med ett bildspel bakgrund. Samman fotografier från årskullen. Detta bör omfatta sportevenemang, danser, möten och allmänna liv runt campus. Om årskullen är liten, åtminstone en bild av varje elev. Samman dessa bilder i en digital bildspel som kan projiceras som bakgrund på scenen under ceremonin. För att ytterligare personifiera händelsen, bland annat en bild av varje elev att spela medan hon tar sin examen.

Props

Gör din examensceremoni iögonfallande med stora rekvisita visas runt på scenen, korridorer och andra områden. Tänk på vad objekt eller ord hänför sig till ceremonin. Till exempel, fokusera på det år årskullen genom att måla kartong utskärningar av siffrorna. En utvidgad examen hatt och diplom skulle också lägga till dekorationer av händelsen. Be eleverna att engagera sig i att göra dessa one-of-a-kind skapelser.


Relaterade artiklar