Hur man använder akrylfärg för att måla ljus hus på kanvas

October 5

Hur man använder akrylfärg för att måla ljus hus på kanvas


Målning är ett roligt och hälsosamt sätt att uttrycka sig själv och det kan inte finnas något bättre sätt att hänge sig åt denna hobby än genom att skapa landskap som presenterar fyrar. Den sammanställning av havet med den vackra arkitektoniska struktur fyrar har potential att skapa fängslande målningar. Även olje- och akrylfärger är både bra att arbeta med, många föredrar mer förlåtande natur akrylfärg. Om du gillar dina färger att torka snabbt, till exempel, är måla fyrar i akryl det självklara valet.

Instruktioner

• Börja med att välja ett fotografi av en fyr som du vill måla. Försäkra dig om att fotografiet passar din tavla skicklighetsnivå; du inte vill välja något alltför komplicerat om detta är ditt första försök att måla en fyr.

• Förbered ditt material. Skissa ut din tavla, att se till att allt är rätt proportioner.

• Squirt en nickel -stora mängd färg på din palett. Börja med att måla himlen. Försäkra dig om att din horisontlinjen är rak och sedan tillämpa din färg.

• Blanda lite bränd umbra med blått för att tona ner din färg. Detta ger himlen en mer realistiskt utseende. Du kommer att ha en bra mängd vitt samt att arbeta i din blå färg.

• Bestäm vilken del av landskapet som du vill måla nästa. Det är oftast bäst att måla vatten efter himlen som detta garanterar att du får färg på större delen av arbetsytan. En liten bit av grönt i blå färg kommer att bidra till att separera vatten från himlen och ge det som havet utseende. Återigen kommer du vill ha en bra mängd vitt på din palett för att skapa vågor i vattnet.

• Fyll i resten av arbetsytan. Ge strukturen en runda utseende (fyrar kan verkligen pop om du får belysning och skuggor korrekt). Lägg mörka skuggor på ena sidan av fyren och sedan använda vitt för att skapa ljus höjdpunkter. Använd varianter av gult för att skapa ljus som kommer från toppen av fyren.

• Lägg till alla sista handen och detaljer till din målning. Låt målningen torka i en dag.

• Använd en separat pensel för att lacka din tavla. Det är viktigt att du lacka din akrylmålning så att den inte spricker eller samla damm. Lägg målningen platt medan lackering så att du inte får dropp. Applicera lacken med en stor pensel och se till att det är jämnt. Låt lacken torka i ca 3 timmar och sedan kan du ge det ett andra skikt.


Relaterade artiklar