Alternativ för barn som sover på ett varv i ett flygplan

May 9

Alternativ för barn som sover på ett varv i ett flygplan


Resa med unga barn kan göra tupplur tid och läggdags utmanande, men med lite förberedelser innan du går ombord på ett flygplan, kan du bidra till att skapa en bekväm plats i knät för en sovande baby. Spädbarn och småbarn är tröstad på olika sätt så tar sina sömn preferenser beaktas. Följ deras typiska nattliga rutin och få tröst objekt från hemmet för att hjälpa ditt barn att somna med större lätthet.

Cuddly Sleepers

Keliga sliprar kan mest tröstade genom att lindad eller förvaras i en bärsjal. För att linda, linda baby eller barn i en ljus filt. Använda en extra filt, placera den som en sköld för att blockera ut alla ljus som kan hålla honom vaken eller distraherad. Barnet kan sova över ditt knä med huvudet i armarna eller om på bröstet. Använd kuddar som behövs under armarna för att undvika att få ömma muskler.

Keliga Sleepers - En annan alternativ

Bära ditt barn kan göra det lättare att hålla honom under långa tidsperioder. Placera barnet i en bärsjal eller bärare fäst vid dig. Yngre nyfödda och barn kan känna sig mycket tröst att kröp in. Om du måste gå upp, kommer de också bo på ett ställe och kunna fortsätta sova. De flesta flygbolag tillåter antingen en cradled position eller en mer upprätt utläggning på bröstet ställning.

Själv lugnande Sleepers

Vissa spädbarn och småbarn är inte vana vid att bli innehas eller gosade att sova, men föredrar att ha sin plats för själv tröstande. Med hjälp av en baby sovsäck, sova säck, eller ta emot filt, täcka barnet och lägga honom över knät för att gå i vila. Wrap kanten på filten under honom för att hjälpa honom att inte rullar av. Han borde vara bekväm på ryggen, sidan eller magen.

Tips för att hjälpa barnet sova på flygplan

En flaska eller Sippy kopp mjölk kan hjälpa barnet att lugna ner för att sova lättare. Hjälp barnet få lite fysisk aktivitet innan du hämtar på planet så att han kommer att vara mer slitna för att gå för att sova. Sitt i fönsterplats för att undvika en hel del av distraktioner från andra passagerare och flygvärdinnor. Stäng skuggan och stänga av lampor. En bra tid att få ett barn att sova är under start, när det finns lite rörelse i planet och lugnande motorn är högst.


Relaterade artiklar