Tips om att välja rätt färg Dress

February 5

Tips om att välja rätt färg Dress


Om du är shopping för den perfekta klänningen, kommer du vill välja en färg som smickrar din hudton, hårfärg och ögonfärg. En klänning i rätt färg kommer att få dig att se och känna levande, och kan framhäva dina bästa egenskaper. Rätt färg klänningen kan få dig att se smalare, lysa upp ditt ansikte och ögon, och ger dig en frisk lyster.

Ljus svala toner

Kvinnor med ljus hy, hår och ögon som har coola undertoner ser bäst i ljusa pasteller och dämpade färger. Välj klänning färger som är mjuka, och som inte kommer att övermanna din mjuka färg och funktioner. Färger som skiffer blå, gråmelerad, lavendel, rosig rosa och ljusgul är alla smickrande färger. Klänningar i mjuka vita, off-white eller cream komplement kvinnor med ljus, kyla färg. Styra klart på jordfärger och ljusa färger som kommer att tvätta ut dig om du har ljus, häftiga funktioner.

Ljus varma toner

Kvinnor med ljus, varm hud och hår ser bäst ut i klänningar som är blek och mjuk färg. Peach, guld och aqua är underbara val för kvinnor med ljus varma toner. Klänningar i limegrön eller korall är ljusa, men inte överväldigande av ditt ljus hud eller hår. Undvik klänning färger som är mörk eller dämpat, eftersom de kommer att tvätta bort dig. I stället för äkta svart eller rent vitt, välja en klänning i en krämig vit eller varm kakao brun. Färger med en antydan till guld och några varmare marinblå nyanser kommer att smickra kvinnor med ljusa, varma toner.

Mörka svala toner

Kvinnor med kallt rosa och blå undertoner till deras hud som har mörkare hår och ögon kan bära coola blues och Deep Purple eller vinrött. Personer med mörk hud eller mörkt hår med coola undertoner ser bra ut i rika, levande färgade klänningar som svart, marin och sann röd. Klänningar i ädelstenstoner som smaragdgrönt, rubinrött, lila och fuchsia är en underbar accent för kvinnor med mörkt hår och ögon. Icy pastellfärger och ljusa vita är också ett utmärkt färgval för svala hy kvinnor med mörka drag; pasteller kommer kontrast med din färg och lysa upp ditt ansikte.

Mörka varma toner

Mörkhyade kvinnor med varma eller rödblommig hy och rött, rödbrunt eller karamellfärgade hår ser sitt bästa i klänningar i rika jordfärger. Varma färger som olivolja, gyllenbrun, choklad eller orange rött kommer att förstärka ditt hår och ögon. Marinblå, kommer varma greys och turkos smickra många kvinnor med varma hy också. När du väljer en klänning i olika nyanser av vitt, välja varma nyanser av äggskal, kräm eller beige. Undvik klänningar i ljusa färger eller pastellfärger, eftersom dessa färger kan göra kvinnor med mörk, varma funktioner ser trött eller Haggard.


Relaterade artiklar