Hur man gör hantverk att sälja på marknader

July 13

Hur man gör hantverk att sälja på marknader


Om du har en passion för att göra en-av-a-kind hantverk, kan du använda din skicklighet och talang och förvandla det till en INBRINGANDE möjlighet. Säljer hantverk på lokala loppmarknader på hantverk mässor kan hjälpa dig att tjäna extra pengar medan du gör något som du älskar. Det är måttligt lätt att göra och sälja dina egna hantverk, även om det tar engagemang och tid. Det är viktigt att du inte bara erbjuda högkvalitativa hantverk, men också göra dig att stå ut till köpare över andra säljare.

Instruktioner

• Besluta om ett tema eller typ av farkoster du vill specialisera sig på. Genom att ha en specialitet inom din crafting kommer du att kunna arbeta mer effektivt och också synas mer organiserad och professionell mot potentiella köpare. Till exempel kan du specialisera sig på egna smycken uppsättningar eller intrikat utformade stickning. Detta gör att du kan stå ut vid försäljning på marknaden.

• Forskning kommande hantverk mässor och marknader i ditt område. Notera datum och tid för varje händelse, liksom sista ansökningsdag i förekommande fall och kostnaden för att hyra och ställa upp plats. Fyll i alla nödvändiga blanketter och betala alla befintliga avgifter i förväg.

• Börja förbereda båten flera månader innan marknaden eller rättvist. Detta kommer att ge med tid att göra tillräckligt hantverk att sälja, samt ger dig lite tid för raster och experiment inom din specialitet. Skapa flera av varje farkost i olika färger för att införliva variation i dina varor.

• Ange priser för alla dina hantverk och bestämma hur mycket du är villig att förhandla med köpare, om alls. När prissättning, faktor i kostnaden för material, den tid det tog att skapa varje objekt, kostnaden för att hyra utrymme på marknaden och vinst. Detta kommer att säkerställa att du inte förlorar pengar på att sälja dina hantverk.

• Experimentera med bord etableringar i ditt hem för att se hur vart och ett av dina hantverk att titta anges på marknaden. Detta kommer att säkerställa din set-up är organiserad och lättlästa, vilket kommer att locka potentiella köpare.

• Gör en lista över de egenskaper dina hantverk besitter som gör dem önskvärda. Detta kommer att ge dig några talande punkter att ta itu med kunder på marknader och hjälpa dig att övertala dem att köpa från dig över de andra säljarna.


Relaterade artiklar