Singlar klubbar i Wales

June 9

Singlar klubbar i Wales


Wales är en vacker del av Storbritannien. Lokalbefolkningen och turister kan njuta av fantastisk utsikt, fantastiska shoppingmöjligheter och några av de bästa stränderna i Storbritannien. Naturligtvis skulle allt detta vara ännu bättre om du hade någon speciell att dela det med. Om du är singel, är den goda nyheten att det finns gott om singlar klubbar kör över hela landet. Oavsett om du bor på landsbygden eller ett bebyggt stad som Cardiff; det kommer att bli en klubb kan du besöka för att möta (och eventuellt förälska) nya människor.

Krydda

Spice är en grupp som löper i Bristol och Cardiff. Även om det inte officiellt en singel klubb, det annonserar att 90% av dess medlemmar är ensamstående. Detta är en stor grupp att gå om du letar efter något lite annorlunda. Många singlar evenemang äger rum på en bar eller en nattklubb. Spice erbjuder weekendresor, vandring, bowling, frågesport nätter och många andra olika inomhus- och utomhusaktiviteter. Det finns alltid något som passar alla. Klubben har mer än hundra olika möten varje månad. Om du bor i Cardiff området är en stor klubb att gå för din chans att träffa någon speciell.

Singlar Rendezvous Club

Om du letar efter en särskilda singlar fokuserad grupp då "Singlar Rendezvous Club" med säte i Bridgend är perfekt. Medlemmarna kommer från hela södra Wales, inklusive Carmarthen, Swansea, Chepstow, Llanelli och Newport. Oavsett var du bor i södra Wales, du har en god chans att träffa någon lokal. Du uppmuntras att dansa med andra medlemmar och du kan även göra en särskild sång begäran till DJ. Musiken varierar från gamla klassiker till träffar i dag. Oavsett vad din ålder, du skulle kunna träffa din framtida make på denna populära singlar klubb.

Träffas

Meetup är en av Storbritanniens ledande sociala grupp webbplatser. Du loggar enkelt in på plats, typ i din plats och du kommer då att visas en lista över kommande uppfyller-ups. Det finns alla typer av olika grupper, inklusive de bara är öppna för singlar. Cardiff singlar är bara en grupp på det som är värd regelbundna sammankomster. Du måste vara i åldern 26-39 att delta. Samt att gå befintliga grupper, kan du även skapa din egen. Oavsett vilken del av Wales du bor i, är du skyldig att hitta en lokal singlar evenemang nära dig.

Mon Ami UK

Mon Ami Storbritannien är en exklusiv klubb för Swansea singlar i åldern 30 och över. Oavsett om du är ny på området eller om du är nyligen singel; denna klubb kan hjälpa dig att förbättra ditt sociala liv och potentiellt träffa någon speciell. Klubben går varje onsdag från 20:00 ovanför restaurangen Oriental Garden.

Lokala nattklubbs händelser

Lokala nattklubbar värd ofta singlar evenemang under hela månaden. Även om den lokala klubben inte värd en specifik singlar händelse, har du fortfarande en bra chans att träffa någon speciell. De flesta människor som besöker nattklubbar är singel. Nattklubbar kanske inte allas kopp te, men de är det traditionella sättet att träffa nya människor.


Relaterade artiklar