Vilka buskar kan jag växa i behållare?

May 8

Vilka buskar kan jag växa i behållare?


Buske växter i behållare är mer utsatta för hårda miljöförhållanden som frost, eftersom de inte har jordens isolering som skydd. Därför bästa buskar att växa i behållare är lättskött slag, men någon buske kan användas som en brännpunkt i din trädgård eller hem.

Juniper

Native till norra halvklotet, är denna vintergrön buske del av bonsai trädslag, och kockar använder sina bär för kryddar mat och smaksättning gin.

Rosmarin

Rosmarin är en flerårig ört som är en medlem av mynta familjen. Det hör hemma i Medelhavet, och är en mycket härdig, pest-resistent buske.

Brinnande buske

Denna buske växer upp till åtta fot lång och har grönaktiga blommor som visar ljust rött i höst. Det är hemma i Asien, i synnerhet Kina, Japan och Korea.

Träd murgröna

Tree murgröna växer stora, blanka, flikiga blad och grönvita blommor som blommar under hösten. Det kommer att tolerera skugga och föroreningar.

Vanliga myrten

I form av en buske eller litet träd, växer denna växt upp till 90 cm (3 fot) hög. Doftande vita blommor blomma i slutet av sommaren, och det behöver skydd mot kalla vintervindar.


Relaterade artiklar