Hur man fäster en bänk skruvstäd

September 6

Hur man fäster en bänk skruvstäd


En bänk vice är ett gemensamt verktyg som används av amatörer. Anpassningsbar till de flesta någon arbetsbänk, en bänk vice i tillgängliga för en mängd olika typer och syften, inklusive träbearbetning, metallbearbetning och även en bärbar vice. Bänk laster är i allmänhet lätta att montera på din arbetsbänk. Vissa modeller har praktiska funktioner som en lättöppnad käken, rättning-i käke och pop-up hund.

Instruktioner

Under-Mount Träbearbetning Bindstäd

• Placera vice i framkant av din arbetsbänk. Om du är vänsterhänt, placera den åt höger och åt vänster om du är högerhänt. En vice kan innefatta trä käft liners som sticker ut utanför kanten av vice. Genom att placera vice vid kanten av arbetsbänken, rymmer det dessa liners.

• Placera toppar trä käftar spola med toppen av arbetsbänken eller strax under, ungefär 1/2 tum. Om det behövs, placera ett distansblock mellan undersidan av bänken och kroppen av vice.

• Använd brickor och skruvarna för att fästa vice om din bänk åtgärder 2 tum eller mer i tjocklek. Försänk skruvhuvuden och täppa till hålen för att förhindra arbete och verktygsskador.

• Använd vagnsbultarna för att fästa vice på en bänk mindre än 2 inches tjock. Montera bultarna och dra åt med brickor och muttrar. Som med träskruvar, änka huvudena på bultarna under ytan i bänkytan och plugga hålen.

Bänkbaserade Bind

• Placera vice på en ände av arbetsbänken. Skruvstycket är vanligen placerad på den vänstra änden av arbetsbänken för högerhänta arbetare.

• Placera vice på arbetsbänken och markera var de hål genom bänken bas på toppen av arbetsbänken. Borra hål om halva diametern av träskruvar som kommer att användas för att fästa vice i stället för arbetsbänk toppar mer än 2 inches tjocka. Borra hål diametern av vagnsbultar som används för att hålla skruv tunnare bänkar.

• Dra åt skruvarna genom hålen i skruvstäd. Använd en skiftnyckel för att dra åt skruvarna på plats eller tång och skiftnyckel för att dra åt en bricka och mutter till vagnsbult. Placera vagnsbultarna så muttern och förlängda änden av bulten är under bänken för att förhindra skrapade knogar.


Relaterade artiklar