Hur man lägger in en tårta på toppen av en annan One

November 17

Hur man lägger in en tårta på toppen av en annan One


Staplade kakor bestå av minst två kakor och används ofta för bröllop. Kakorna har en elegant och imponerande utseende. Proffs spendera år att lära sig hur man bäst dekorera och stapla kakor, men du kan skapa samma utseende själv även utan utbildning. När du sätter en tårta på toppen av en annan kaka, behöver du rätt stöd på plats. Träplugg är rätt verktyg för att stapla kakor.

Instruktioner

• Placera en tunn kartong bit, känd som en tårta ombord, på en plan yta. Bred ett tunt lager av glasyr över toppen av styrelsen och lätt placera kakan ovanpå. Upprepa processen med andra tårta, att se till att ingen del av kakan kortet syns under kakan.

• Frost båda kakor med ett tunt lager av glasyr, belägga sidorna och toppen. Placera båda kakor i kylskåpet i minst 30 minuter, vilket ger frosting tid att härda något. Ta bort botten kakan ur kylskåpet och ligger på en plan yta.

• Sätt i de tre träpinnar i kakan, trycka ner tills pluggen träffar kakan ombord under. De träpinnar, som tårta butiker och tårta dekorera butiker säljer, har pekat ändar som lätt glider genom kakan.

• Ta bort pluggarna från kakan och leta efter glasyr på pluggen, vilket tyder på toppen av kakan. Skär varje plugg till lämplig storlek, baserat på toppen av kakan. Använd sågen jämnt skära dymlingar.

• Skjut tapparna tillbaka i kakan, med hjälp av hålen du har gjort tidigare. Ta den andra kakan ur kylskåpet och försiktigt föra den till bottenskiktet. Lyft kakan ovanför toppen av bottenskiktet och försiktigt placera den ned på kakan. De träplugg stöder kakan vikt, hålla den från att kollapsa.


Relaterade artiklar