Hemlagad Kondensator Mic

February 9

Hemlagad Kondensator Mic


Kondensatormikrofoner, även kallad kondensatormikrofoner eller elektro mikrofoner, används i professionella studior på grund av sin överlägsna ljudkvalitet över dynamiska eller "stage" mikrofoner. Medan ofta säljs på musik återförsäljare, kondensatormikrofoner är dyra. Den innovativa musiker eller hobby kan bygga sina egna för priset av delar. Med möjligheten att följa instruktioner och en bra schema, kan du bygga din egen kondensatormikrofon.

Instruktioner

• Köp eller ladda ner en kondensatormikrofon kretsschema från en Internet-resurs. Schemat är din guide till byggandet av kondensatormikrofon. Om du inte har några läsupplevelse kretsscheman då det finns olika resurser som förklarar vad symbolerna betyder (se Resurser).

• Använd din krets schema som en reservdelslista och köpa de elektriska komponenterna representerade i ditt schema och en tom kretskort. Köp de elektriska komponenterna i en elektronikaffär eller Internet återförsäljare såsom Centerpointe Electronics, Digi-Key Corporation och alla Elektronik Corp (se Resurser).

• Sätt dina komponenter i din kretskort, böja kontakterna för att hålla komponenterna på plats. Orientera komponenter som visas i din krets schematiska.

• Löd dina komponenter på plats genom att värma kontakterna med spetsen på din 25 Watt lödkolv på leden mellan kretskortet och kontakten för en till två sekunder. När komponentkontakt värms foder en liten mängd av din Rosin kärna löda mellan huvudet på din lödkolv och gemensamt. Upprepa denna process för alla ingående skarvar.

• Använd kabel penna för att dra anslutningar mellan komponenterna direkt på din kretskort som visas i ditt schema. En kabel penna fungerar ungefär som en lödkolv, dra en tunn remsa av ledande koppar direkt till din kretskort.

• Bifoga din mikrofon är exponerade elektronikkomponenter i antingen en projekt låda, en plast eller metall låda för att hålla små elektronik projekt eller reservmikrofonhuset. Håll själva mikrofonhuvud utanför inneslutningen. Projekt lådor finns tillgängliga från en elektronikbutik eller Internet-återförsäljare (se Resurser).


Relaterade artiklar