Hur infogar jag en PDF-fil på en webbsida?

February 27

Hur infogar jag en PDF-fil på en webbsida?


Infoga en PDF-fil till en webbsida innebär lite mer än att placera en enkel HTML bädda in koden på din webbsida och sedan sätta in sökvägen för PDF. Bädda in en PDF-fil på en webbsida kan vara fördelaktigt eftersom det tillåter användare att bläddra igenom ett flersidigt PDF-dokument på en webbsida inom parametrarna för en vanlig sida. Detta innebär att även om du inkluderar en 10-sidig PDF-fil på din sida, kan användare använda PDF-filen rullningslisten för att bläddra igenom filen utan att behöva använda webbläsarens rullningslisten.

Instruktioner

• Logga in på din blogg eller webbserver. Klicka på avsnittet där du vill infoga PDF-filen.

• Skriv in en öppning embed tag. Det ska se ut så här: <embed src =

• Ta med webbadressen för PDF-filen. Det ska visas så här: "http://www.mywebsite.com/yourfile.pdf"

• Ställ in höjden och bredden för PDF-filen. En bra höjd och bredd för att infoga en PDF-fil på en webbsida bör vara ca 500 pixlar bred och 375 pixlar hög. Koden ska se ut så här: width = "500" height = "375">

• Kontrollera hela din kod. Det ska se ut så här: <embed src = "http://www.mywebsite.com/yourfile.pdf" width = "500" height = "375"> Var noga med att ändra webbadressen som anges här för den faktiska webbadressen PDF. Du har nu satt i en PDF-fil till en webbsida.


Relaterade artiklar