De 10 Delningsfilter 2009

December 31

De 10 Delningsfilter 2009


Infördes 2007, korsningar erbjuda utrymme för en sport utility vehicle med gas körsträcka på en bil. De är byggda på en bil-liknande plattform med hög markfrigång och ger förare bil-liknande hantering och säkerhet, enligt "Forbes" tidningen. Interiören i en crossover är rymlig, som en SUV, med höga inredning och sittplatser. "Forbes" gjort en lista över de bästa korsningar 2009, utvärdera grundpris, bränsleeffektivitet, säkerhet betyg, hästkrafter och total lastutrymme.

Subaru Forester

Subaru Forester är en av de billigaste korsningar på listan, med ett grundpris på £ 12,996. Det kom in som nummer 10 på listan. Den Fore får uppskattningsvis 22 miles per gallon, och Edmunds säger att det är en top pick i den starkt konkurrensutsatta liten SUV-segmentet. Det erbjuder fyrhjulsdrift och massor av bagageutrymmet.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander bundna med Honda CRV på nummer åtta på listan. Den har också ett lågt utropspris runt £ 13,247. Outlander blir 22 miles till gallon och kan köpas med allhjulsdrift.

Honda CRV

Den andra crossover på nummer åtta är Honda CRV. Det namngavs en av de bästa små stadsjeepar 2009 med "Consumer Reports". De uppgår i genomsnitt 23 miles till gallon och erbjuder många familj och passagerarvänliga funktioner, som bakre ventilationshålen och armstöd.

Jeep Compass

Jeep Compass, som rankades som nummer sju, har ett utropspris på £ 12,411. Det blir uppskattningsvis 25 miles till gallon, en av de högsta på listan, och erbjuds med fram- eller fyrhjulsdrift.

Lexus RX Hybrid

Lexus RX Hybrid, med ett utropspris på £ 27.352, rankades sjätte på listan. Det blir uppskattningsvis 25 miles till gallon. Lexus är en av de dyrare delning, och erbjuder funktioner av en lyxbil, såsom röstigenkänning, baksätet underhållningssystem och uppvärmda framsätena.

Toyota Rav4

På nummer fem, börjar Toyota Rav4 på £ 13.975 och erbjuder 24 miles till gallon. Enligt Edmunds.com erbjuder Rav4 balanserad rida och hantering och höga krock provresultat. Det kommer också med rymlig andra raden sittplatser och en valfri tredje parkett.

Lexus RX

Lexus RX är fjärde på listan, och erbjuder de flesta av samma bekvämligheter som Hybrid utom det genomsnitt 20 miles per gallon i motsats till 25. Enligt Forbes, är det mest sålda Lexus fordon med en start MSRP av £ 23,920.

Ford Flex

Ford Flex träffar listan på nummer tre, och har en unik stil som du kommer att älska eller hata. Börjar på £ 18,557, Flex erbjuder 19 miles till gallon. Den har några unika inredningsdetaljer sådana som SYNC röst teknik och en kyld mittkonsol.

Buick enklav

Den Buick Enclave delad första plats på listan. Det erbjuder 19 miles till gallon och är en av de rymligaste på listan, med 115,1 kubikfot av lastutrymme. Den har en utgångs MSRP av £ 23,299 och har många lyxiga bekvämligheter som en Bose Surround Sound System, fjärrstart och navigering.

Ford Edge

Ford Edge är den andra första plats vinnare, och med ett utropspris på £ 17.312 kan erbjuda mer än 260 hästkrafter. Trots sin makt, fortfarande får det uppskattningsvis 19 miles till gallon.


Relaterade artiklar