Hur man drar Heavy Metal Art

November 3

Hur man drar Heavy Metal Art


Heavy metal konst är kul för alla entusiastiska över den genren. Den innehåller ofta utarbetad design och detalj, med vissa scener eller föremål. Med en bra fantasi, kan vem som helst med några konstnärliga talang skapa ritningar lämpliga för heavy metal.

Instruktioner

• Sök på Internet efter tungmetall teman (se till att du anger heavy metal musik). Du kan också studera skivomslag från dina tungmetall skivor, för att få lite idéer.

• Öppna en ren sida i ett skissblock. Med hjälp av en nr 2 penna, starta din skiss med din vision av en tungmetall system. Rita vad du vill, oavsett om det är en skalle, en person eller ett djur, etc.

• Fundera på vilka typer av teman heavy metalband brukar använda och införliva dessa detaljer i din skiss. Inkludera en bakgrund eller bakgrund om du vill, till exempel en kyrkogård eller mörka och grubblande färger, till exempel.

• Skapa ett band logotyp eller en fras, använder en utstuderad stil som heavy metal är känd. Lägg i detalj genren tenderar att använda, till exempel en pentagram eller kors; elgitarrer; musiker i tajta jeans, sport långt hår och dåliga attityder, om du vill.


Relaterade artiklar