Hur man justerar Deck en Troy-Bilt Gräsklippare

April 13

Hur man justerar Deck en Troy-Bilt Gräsklippare


Om din nyslaget gräsmatta har en ojämn utseende till det och blad är inte tråkig, kan problemet ligga hos däcket på Troy-Bilt traktor gräsklippare. För klipparens två blad för att fungera optimalt, de måste vara nivå under rotation. Ibland, om att möta stötar eller hål i din gräsmatta, kan din Troy-Bilt klippaggregatet faller ur läge och kräver anpassning. Justera däcket inte kräver särskild kompetens, bara tid. Du bör kunna slutföra knepig på mindre än 10 minuter.

Instruktioner

• Parkera gräsklipparen på en fast, jämn yta. Koppla loss tändstiftskabeln och ta ut nyckeln ur tändnings för att förhindra att gräsklipparen från att starta medan du justerar sin klippaggregatet.

• Placera arbetshandskar på händerna för att förhindra från att bli skuren när man kommer i kontakt med klipparens blad. Ställ klippaggregatet i högsta möjliga position genom att flytta däcket lyftspaken till top notch.

• Placera båda bladen så att de är vinkelräta mot traktorns om att göra en sida till skarndäck justering eller parallellt med traktorn om att göra en front-till-bak justering.

• Använd ett måttband för att mäta både utanför tips av höger och vänster blad om att göra en sida till sida anpassning. Använd en skiftnyckel för att delvis skruva hex skruven sitter på vänster däck bäroket om bladen är inte lika långt från marken. Ta inte bort den sexkantiga skruven.

• Använd en skiftnyckel för att rotera justerings redskap bakom hex skruven att balansera däck. Vrid justerings redskap moturs för att bringa sidan av däcket närmare marken eller medurs för att lyfta den från marken. Mät båda yttre knivspetsar för att avgöra om däcket är nivån eller om mer justering är nödvändig.

• Använd en skiftnyckel för att dra åt hex skruven på vänster däck hängare när du har konstaterat att däcket är nivån.

• Mät hur nära framsidan och baksidan av bladspetsen är till marken om att göra en front-till-akterdäck justering. Gå vidare till nästa steg om den främre spetsen inte 1/4 till 3/8 inches lägre till marken än baksidan.

• Lossa låsmuttern på stabilisatorn konsolens framsida, vilket är också där låsmutter ligger. Höj däck fram genom att dra åt låsmuttern; sänk däck fram genom att lossa låsmuttern. Dra åt låsmuttern när du har slutfört den främre till bakre justering.


Relaterade artiklar