Bunny cupcake idéer

July 22

Bunny cupcake idéer


Bunny muffins är perfekta för påsk och andra våren festligheter, men du behöver inte vänta på att påsken att prova en av dessa bunny cupcake idéer. Överraskning någon som älskar gulliga djur med en särskild behandling eller hålla barnen upptagna genom att hjälpa dem att skapa kanin muffins med hjälp glasyr och deras favorit godis.

Enkla Kanin muffins

Fashion en kanin huvudet på toppen av cupcakes med vit glasyr och marshmallows. Börja med glasyr cupcakes med tonade isbildning i någon nyans du önskar. Top varje cupcake med en sked vit glasyr att representera kanin huvud. Skapa öron genom att skära stora marshmallows på längden i fyra långa sektioner med kök sax. Doppa en av de kapade sidor av varje marshmallow bit i rosa dekoratör socker. Nu tryck försiktigt två marshmallow kaninöron i högen av vit glasyr på varje muffin. Lägg små godis eller strössel att skapa ögon, näsa och morrhår på varje kanin ansikte.

Bunny Face Cupcakes

Använd vit fondant att skapa mer avancerade kanin ansikte muffins. Du kan köpa Fondant färdiga eller som en torr blandning i kaka Utsmyckning butiker eller butiker hantverk. Rulla fondant ut 1/8 tum tjock med en brödkavel dammas med konditori "socker. Skär kanin örat former av fondant med en kniv och placera dem på en bakplåt. Låt öronen för att torka över natten. När öronen är torra och stela, borsta mitt i varje öra med en ren, fuktad pensel. Strö rosa dekoratör socker på mitten av varje öra för att slutföra utseendet på kaninöron. Montera muffins genom glasyr standardstorlek muffins med vit glasyr. Rör två små högar av glasyr på mitten av varje muffin med en öppen spets för att skapa kaninen nos. Lägg till en rosa Jelly Bean för näsan, två vita gummi rutor för tänder och godis belagda choklad för ögonen. Tryck två fondant öron in i toppen av varje muffin.

Rabbit Hole muffins

I stället för att dekorera varje cupcake med en kanin, skapa en gräsbevuxen cupcake fält med ett par kanin bottnar försvinna i sina kaninhålen. Denna metod är bra när du behöver för att göra ett stort antal muffins men du har inte tid att lämna dekorera var och en. Börja med glasyr 20 cupcakes grönt för att representera gräs. Frost fyra muffins med choklad frosting och sedan doppa muffins i krossad choklad kakor. Skiva av toppen av åtta jordnötter vita cirkus att skapa en plan jordnöt form som kommer att bli en kanin fot. Fäst två fot till varje chokladmuffin med lite extra glasyr. Lägg till en mini marshmallow att representera kaninen svans.


Relaterade artiklar