Presenttips för mormor från hennes barnbarn

June 7

Presenttips för mormor från hennes barnbarn


För många barn är mormor som en andra mamma. Hon älskar dig, ger dig råd, och om du har tur; bakar du läckerheter. När det är hennes födelsedag eller mors dag, varför inte visa mormor hur mycket du uppskattar henne genom att ge henne en gåva som är från ditt hjärta? Gåvor för mormor behöver inte kosta en hel del, eftersom hon är sannolikt att älska och vårda någon gåva från hennes barnbarn.

Yngre Barnbarn

Yngre barn kan ha svårt att tänka sig en present till mormor, men med lite hjälp från dig att de kan komma med en gåva mormor är säker på att vårda. Om mormor har en födelsedag kommer upp, kan du uppmuntra din dotter att spara en liten del av sin ersättning varje vecka för att betala för sin egen gåva. Erbjud dig att matcha vad hon sparar, sedan ta henne till affären för att plocka ut en gåva hon gillar. Hemlagad och kreativa gåvor är ett annat alternativ. Fråga din son vilken typ av hantverk han skulle vilja göra för mormor, sedan ta honom till affären för att köpa förnödenheter. Du kan betala för varor, men tillåter honom att göra gåvan på egen hand med lite hjälp om det behövs. Vissa hantverk inkluderar: en sagobok komplett med en ursprunglig handskrivna historia och handritade illustrationer, grytlappar, en plakett av handavtryck, en målning av honom, dekorerade bildram med hans bild på insidan, hemlagad kort med en ursprunglig meddelandeinsida, eller en klippbok med hans bilder och några av hans bästa konstverk.

Tonårs Barnbarn

Den genomsnittliga tonåring skulle förmodligen inte inkludera "umgås med mormor" på sin lista över favorit saker att göra, så föreställa sig hur mycket det skulle innebära för din mormor om du tillbringade sin födelsedag med henne. Du kan tillbringa dagen titta på bilder och dela sina minnen; hjälpa henne tenderar att hennes trädgård; rengöring hennes vind eller garage; springa ärenden för henne, såsom shopping och plocka upp sin medicin; baka henne en tårta; eller behandla henne på middag och en film. Om du gillar crafting, varför inte göra henne en hemmagjord kort, afghan, halsduk, nyckelring eller smycken boxas. Du kan också välja att köpa henne en present. Vissa gåva alternativ inkluderar en personlig fleecefilt med din bild, fällbara sockerrör, glasögon fall morgonrock och tofflor, minnessak boxas, förkläde, gardiner, sängkläder eller kök handduk set. Om du har syskon, vilket ger en dyrare grupp gåva, såsom DVD-skivor av hennes favoritfilmer eller TV-show, kaffebryggare, eller någon annan liten apparat, är ett alternativ.

Vuxen Barnbarn

Även om du kan leva långt borta eller upptagen med ditt eget liv och familj, kan du ändå fira mormor stora dag genom att skicka henne en tankeväckande gåva. Några alternativ inkluderar hembakade kakor, växter eller blommor, recept låda med några av dina favoritrecept för henne att prova, massera värmedyna, luftrenare, fotoalbum fyllda med bilder på dig och henne genom åren, digital nyckelring med bilder av dig och din familj, presentkort för en heldag på ett spa, uppvärmd fotmassage, ottoman för vila fötterna eller en ny fåtölj. Du kan också överväga att bjuda in henne över för en middag gjord av dig och din familj.


Relaterade artiklar