Hur man skickar roliga meddelanden till mobiltelefoner

September 15

Hur man skickar roliga meddelanden till mobiltelefoner


Miljontals användare mobiltelefon text sånger, musik, dikter och skämt till vänner dagligen. Enligt Mobile Data Association, amerikaner skicka och ta emot över fyra miljarder textmeddelanden varje dag. Om du vill text en kort skämt eller roligt meddelande till en vän, kan du använda din mobiltelefon eller Internet. När du skickar text, överför det till mottagarens telefonnummer inom några sekunder.

Instruktioner

• Besök FunnyTexts.net. Denna webbplats kan du skicka roliga textmeddelanden till mobiltelefoner via Internet. Skriv in mottagarens telefonnummer och din e-postadress. Klicka ett skämt från rullgardinsmenyn och klicka på "Skicka" för att leverera din roligt meddelande. Webbplatsen stöder transportföretag i USA och Kanada.

• Använd FunShun hemsida och klicka på "Skämt" kanal. Du hittar skämt i olika kategorier. Klicka på en kategori och ett skämt. Använd din mobiltelefon för att skapa ett nytt textmeddelande och skriv skämtet in manuellt. Skicka meddelande till dina vänner.

• Besök FunSMS.net och klicka på "SMS Skämt." Rulla ned på sidan och klicka på "Roliga SMS Skämt." Du hittar en lista med skämt som är tillräckligt kort för att skicka som textmeddelanden. Välj ett skämt och skriva in det i din mobiltelefon med hjälp av textmeddelandet funktionen. Skicka skämt till dina vänner.


Relaterade artiklar