Hur till platt en Black & Decker ST6000

January 31

Hur till platt en Black & Decker ST6000


The Black and Decker ST6000 trimmer levereras med en spole av nylon tråd, men du kommer att behöva ladda trimmern efter en eller två tunga användningsområden eller en handfull av måttliga användningsområden på en liten till medelstor gård. Köp en spole av nylon tråd från en järnaffär, och se till att trimmern är bortkopplad från någon kraftkälla innan du börjar ersätta den gamla spolen med en ny rulle snöre.

Instruktioner

• Ta bort spolen muttern för hand och lyft spolen ur extrahandtaget. Extrahandtaget är det hästskoformade handtag belägen ungefär halvvägs upp trimmern.

• Varva ner cirka 3 fötter linje från din ersättare spole och tråd i slutet av din linje genom den smala, upphöjd linje hål i extrahandtaget. Placera linspolen i extrahandtaget i samma position som spolen du tog bort.

• Byt ut spolen muttern. Dra åt muttern ordentligt för hand.

• Sätt i 3 fötter reserverad linje i motorhuset lilla linje hål. Detta hål är beläget på toppen av motorhuset.

• Kontrollera att du har utfodrats ledningen till trimmer navet. Om det finns ingen linje syns trycker matararmen och samtidigt dra mer linje, trycka linjen ned in i motorhuset röret. Linjen kommer automatiskt trimmas när du slår på trimmern igen.


Relaterade artiklar