Hur man monterar en gitarrförstärkare Högtalare

March 24Gitarr förstärkare är kraftfulla. Gitarrförstärkare högtalare speciellt framtagen för att dela ut stora volymer. Denna typ av makt utvecklar massiv vibrationer i högtalaren, som kallas "distorsion." Gitarrhögtalare måste monteras säkert trä inte mindre än 3/4 tum tjock. Träet att högtalaren är monterad på fungerar som en resonansbotten, och talaren använder den för att producera ännu mer makt. Ju bättre du monterar högtalaren, desto bättre kommer det att låta.

Instruktioner

• Mät över högtalaren med ett måttband. Med hjälp av en kompass, rita en cirkel på plywood en tum mindre än mätningen. Till exempel, om din mätning är 12 inches (typisk diameter för en gitarr högtalare), rita en 11-tums cirkel.

• Klipp ut cirkeln med hjälp av sticksåg. Borra ett testhål med skruvdragare och 1/2 tums bit innanför cirkeln. För in sticksågen, genom hålet för att börja skära.

• Center högtalaren över hålet. Använda skruvdragare och 1 tums skruvar med brickor, skruv högtalaren med plywood. Sätt en skruv genom varje hål i ytterkanten av högtalaren. Det bör normalt vara åtta hål.

• Släpp plywood högtalarenheten på ytan av en plywoodlåda ram 12 med 20 av 24 inches.

• Skruva fast plywoodhögtalarenhet i ansiktet av ramen med 1 1/4 tums träskruvar.


Relaterade artiklar