Så här visar en livsmedels Pick Collection

April 2

Så här visar en livsmedels Pick Collection


Mat val är till sin natur, disponibel. Vintage och antika plockar är svåra att hitta eftersom, även när de är i gott, oanvänt skick, värdinnor kastade plockar billiga bort i slutet av händelsen som de hade köpt. Tredimensionella plockar dekorera cupcakes, medan platta pinnar är lämpliga för att plocka upp cocktail korv och andra aptitretare. En samling av olika årgång livsmedels plockar gör en ovanlig väggbonad för ditt kök, förutsatt att du visar bitarna ordentligt.

Instruktioner

• Gå igenom din samling av livsmedels hackor och plocka ut de som du vill visa. Beroende på storleken på din samling, kanske du inte har tillräckligt med utrymme för att visa allt. Plocka dem som hänför sig till en kommande semester, eller plockar av samma färg.

• Välj mellan en hylla display och visar plockar direkt på väggen. Livsmedels plockar har en upphöjd eller dekorerade på ena sidan, medan den motsatta sidan är platt och slätt.

• Sätt en liten mängd poster tuggummi på baksidan av varje livsmedels pick och hänga direkt på väggen. Affisch Gummit har en tjock konsistens, likt tuggummi eller lera. Det är stark nog att hålla plockar på väggen, men det skadar inte din färg eller tapet.

• Måla utsidan av en skokartong, att göra en monter för några av din favoritmat hackor. Klipp en bit från locket på skokartong som är tillräckligt stor för att passa in i displayen. Måla detta stycke i en kostnadsfri nyans. Vik över änden av varje sida av denna bit.

• Skär små hål i pappstycket. Vrid botten av skokartong först på sidan, som sätter den öppna sidan mot framsidan. Skjut kartongstycket i skokartong och placera plockar mat inne varje hål. Ställ din skärm på en disk eller hylla.


Relaterade artiklar