Hur man bygger en Wi-Fi parabolantenn För signaler som är mil

October 16Wi-Fi är en trådlös Internet-teknik. du kan ansluta till Internet på din dator via trådlösa signaler, men du måste vara relativt nära källan. När Wi-Fi-källa är så långt bort att du inte kan plocka upp en signal du kan bygga en bättre antenna.There finns en mängd olika Wi-Fi-antenner. En parabolantenn är bland de mest kraftfulla typen och kan plocka upp signaler från miles away.

Instruktioner

• Rengör kaffe burken genom att skölja ut. Kaffet kan fungerar bäst om insidan är rena och blanka.

• Skär en nisch i kaffet kan och infoga en USB Wi-Fi-kort i den nisch. Starta ett hål i sidan av kaffet kan. Använd dina avbitartänger att göra ett rektangulärt hål om storleken på din USB-Wi-Fi-kort. Klipp inte hålet för stort.

• Ta bort den gamla mottagaren från parabolen genom att ta bort skruvarna som håller denna pjäs i. Om du inte kan göra detta, håll parabolantenn ner säkert och använd en bågfil för att skära genom armen.

• Sätt i USB Wi-Fi-kortet i kaffet kan genom att glida in kortet i hålet i burken. Den bakre änden skall vara inne i kaffeburk och sidan med USB-kontakten ska vara utanför burken. USB-kortet ska vara ombonad och trygg. Detta kaffe kan och USB-kombinationen ibland kallas en Cantenna.

• Fäst Cantenna på armen på parabolantenn. Face öppna änden av kaffe kan mot parabolantenn och fäst Cantenna. Placera Cantenna vid änden av armen. Använda tejp, linda bandet runt burken och änden av armen, så att burken är fäst vid armen. Senare kan du skruva burken på plats, men nu du vill kunna justera kan lätt.

• Montera parabolantenn genom att placera basen av skålen mot monteringsytan. Sätt en skruv genom hålen i satellitbasen och skruva in den i monteringsytan. Gör detta tills satelliten är säkrad. Om du vill ha en bärbar satellitantenn, montera satelliten till en plywoodskiva.

• Anslut USB-förlängningssladd. Anslut ena änden av sladden till Cantenna kortet och den andra änden till din dator.

• Se de trådlösa anslutningar genom att öppna på din dator önskad trådlös nätverksanslutning manager. Klicka uppdatera för att se alla de nya trådlösa nätverkssignaler du kan plocka upp.

• Justera antennen genom att rikta den mot källsignalen. Flytta satelliten upp och ned och sida till sida tills du hittar den bästa signalen. Uppdatera din anslutning manager efter varje justering, för att se om anslutningen har förbättrats.


Relaterade artiklar