Gratis tandvård behandlingar för arbetslösa

February 23

Gratis tandvård behandlingar för arbetslösa


Att hitta prisvärda tandvård medan arbetslösa kan vara en utmaning, men det finns flera alternativ. Att hitta låga inkomster gemenskap tandvårdskliniker och dentalleverantörer har aldrig varit enklare som Internet ger många databaser för sådana tjänster i alla 50 stater. Du kan behöva göra lite efterforskningar för att hitta rätt tandvård program och tjänster för att möta dina behov, men det finns många alternativ som erbjuds mellan privata ideella organ, tandbranschorganisationer, tandläkare och statliga program tandvårdsförsäkringen.

Dental Skolor på universitet

Gratis tandvård behandlingar för arbetslösa


Dental skolor på universitet erbjuder ofta låg kostnad eller gratis tandvård behandlingar för allmänheten. För att hitta universitet i ditt område med tandläkarhögskolor, kan du besöka Dental Guide USA, vilket gör att du kan hitta tandläkare från staten. När du har hittat ett ackrediterat universitet tandläkarutbildning, ring skolan och be om att få in i deras tandklinik. Ibland finns väntelistor; varje klinik har olika kriterier för servering patienter. Ofta tandvårdskliniker på universiteten har akuta möten finns också. Nackdelen med att använda universitets tandvårdskliniker är tiden i tandläkarstolen är längre, eftersom studenterna gör jobbet, och håller på att graderas på arbetet, men i slutändan, det finns professionell handledning och tillgång till kvalitets tandvården som inte annars tas.

Gemenskaps tandvårdskliniker

Gratis tandvård behandlingar för arbetslösa


Många kommuner fond och personal lokala tandvårdskliniker som tjänar allmänheten reducerade skattesatser eller gratis. Du kan hitta listor över lokala tandvårdskliniker av tillståndet på Dental Guide USA online-databas. Du kan också använda Googles sökmotor för att hitta lokala kliniker genom att mata in orden "gemenskap tandklinik" och din stad eller statens namn. När du har hittat en gemenskap tandklinik som tjänar ditt område, kontakta kliniken via telefon för att ta reda på deras kriterier för betalning och behandling. Tandvårdskliniker gemenskaps oftast bemannas av tandläkare som är nya i yrket och ackumulera erfarenhet, eller tandläkare betalas av bidrag från gemenskapen och gör arbetet som en form av samhällstjänst. Gemenskaps kliniker har oftast äldre, basutrustning och inte erbjuder tjänster såsom digital röntgen eller lustgas. Många gör bara grundläggande tandvård, såsom fyllningar och extraktioner, exklusive tjänster såsom rotfyllningar. Varje lokal tandvårdsklinik är annorlunda, men de flesta samhällen har gratis och låga inkomster tandvård tillgänglig för allmänheten.

Statliga Dental föreningarStatliga Dental föreningar erbjuder heltäckande webbplatser detailing tand behandlingsalternativ inom staten. Du kan hitta tandläkarförbund av staten nämns i Animated-Teeth.com. Efter att ha valt en stats Dental Association, utforska tillhörande webbplats för ämnen som "patienter", "konsument", eller "samhället." Dessa statliga Tandläkarförbund webbplatser erbjuder listor över kliniker, tandläkare och program som hjälper låginkomsttagare i behov av tandvård assistans. Du kan också se ditt tillstånd Tandläkarförbund upp med hjälp av en Googles sökmotor genom att mata in uttrycket "staten Dental Association" och namnet på ditt tillstånd eller genom att slå upp telefonnumret i en lokal telefonbok.

Tandvård Program och statliga Dental Försäkring

Gratis tandvård behandlingar för arbetslösa


Många ideella och statliga myndigheter erbjuda särskilda program för gratis och låginkomsttagare tandvård. Ett sådant program är det Donerade Dental Services, som erbjuder tandvård gratis till seniorer, funktionshindrade och medicinskt äventyras allmänheten som saknar resurser för att betala för tandvården. Du kan hitta en lista över olika statliga DDS-program på webbplatsen för National Foundation of Dentistry för handikappade. Dessa program fungerar med lokala tandläkare och kliniker att tillhandahålla tjänster gratis för allmänheten. Vissa stater har tandvårdsförsäkringen för låginkomsttagare i behov av tandvård, som CA: s Denti-Cal program. Även de tjänster som tillhandahålls av dessa statliga försäkringar kan vara begränsat, och val av tandläkare leverantörer kan vara små, kan dessa planer att betala för grundläggande tandläkarbehandlingar såsom fyllningar och extraktioner. Du kan söka termerna "statlig tandvårdsförsäkringen" och din statens namn att hitta olika statliga program tandvårdsförsäkringen eller titta i de statliga sidorna i din telefonbok för hälsodepartementet i ditt område och kalla dem för att fråga om statliga tandvårdsförsäkringen alternativ.


Relaterade artiklar