Hur Smoke en Bottom Round Roast

January 24

Hur Smoke en Bottom Round Roast


Grill eller rökt kött går bra med nylagad majs och andra färska, sommargrönsaker. Att rökt kött är enkelt, men det tar lite tid. Köttet tillagas långsamt, så det absorberar smak av torr rub och röken. Långsam matlagning låter köttet koka tills det är mört.

Instruktioner

• Förbered rökare enligt tillverkarens anvisningar. Varje rökare är något annorlunda, så kontrollera din handbok. Sänk värmen till medelhög eller cirka 121 grader Celsius. Sätt i din favorit trä för rökning och stäng rökaren tills köttet är klart. Prova att använda hickory, körsbär eller äpple flis.

• Tvätta händerna noggrant innan du förbereder köttet. Lägg köttet på en skärbräda och skära av eventuella feta områden.

• Torka gnugga köttet med en torr rub. Om du inte har en favorit gnugga, blanda 3 msk vitlökspulver, 3 msk lökpulver, 3 msk salt och 3 msk peppar tillsammans i en liten skål. Gnid in blandningen över toppen, botten och sidor av köttet.

• Placera köttet på gallret i rökaren. Koka köttet i två timmar, öppna rökaren och kontrollera köttets temperatur. Koka köttet i rökaren tills den når önskad temperatur. Nötkött grillat är sällsynt på 51.7 grader Celsius till 60 grader Celsius, medel på 60 grader Celsius till 65,6 grader Celsius, medellång väl på 65,6 grader till 71,1 grader Celsius och bra gjort på 71.1 grader Celsius till 82,2 grader Celsius.

• Ta ut köttet om det görs eller stäng rökare om det inte är redo. När du tar bort köttet från rökare, sitter den i en kastrull eller på ett stort serveringsfat, och låt det sitta tills den når 57,2 grader Celsius. Sätt en bit aluminiumfolie över köttet i 15 minuter innan skärning av köttet. Låta köttet sitta i några minuter, hjälper köttet behålla sina juicer.


Relaterade artiklar