Hur att täcka en kal fläck med ett hår bit för kvinnor

December 24

Hur att täcka en kal fläck med ett hår bit för kvinnor


Håravfall kan vara ett känsligt ämne för kvinnor, vilket får dem att bli självmedveten om andra människor märker kala fläckar. Gallring och skallighet kan orsakas av många saker, bland annat kost, hård behandling, hygienkrav som alopeci eller medicinska behandlingar såsom kemoterapi. Lyckligtvis löshår tillhandahålla ett brett utbud av alternativ för att dölja kala fläckar, antingen genom att täcka hela huvudet eller blanda in med en kvinna naturliga hår. Att välja rätt hår pjäs kan vara en subtil och elegant sätt att ge intryck av ett tjockt, friskt hår.

Instruktioner

• Välj den lämpligaste hår bit. Det breda utbudet av löshår tillgängliga kan vara skrämmande och det första steget för att täcka en kal fläck är att begränsa alternativen. Om den kala fläcken är liten och diskret eller tunt hår ger intryck av en kal fläck formning, kan hårförlängningar vara ett alternativ. Mer omfattande håravfall kommer att kräva en peruk för att täcka hela huvudet. Även plagg som är tillverkade av människohår kan se mer naturligt, de är också mycket dyrare än de gjorda av syntetiskt hår.

• Bestäm hur permanent håret pjäs kommer att bli. Semi-permanenta bitar som är knutna till hårbotten kanske inte den bästa idén för människor som precis har börjat experimentera med löshår eftersom de bara bort runt en gång var sjätte vecka och kan leda till ytterligare håravfall. Om den kala fläcken är tillfälliga och orsakas av något som en styling fel, kan en tillfällig peruk fästas med klipp av bandet. Däremot kan halvpermanenta infästningar vara lättare att underhålla och ge trygghet för människor med mer långsiktiga problem håravfall.

• Fäst hårförlängningar att dölja milda problem. Områden av gallring eller mycket små kala fläckar kan täckas med hårförlängningar, där liknande mänskligt eller syntetiskt hår är klippt i eller bundna till existerande hår att göra håret ser fylligare, längre och för att dölja brister i hårbotten. Detta kan vara en av de billigaste och mest naturtrogna sätt att dölja subtila håravfall problem med löshår.

• Blanda en del hår stycke med resten av håret. Partiell löshår är mest effektiva när de är skräddarsydda och utformade för att täcka ett visst område i håravfall. De kan antingen fästas med tejp, semi-permanent lim eller klipp och en bra färgmatchning gör det möjligt för håret bit för att smälta väl in i en kvinnas naturliga hår.

• Täck allvarliga håravfall problem med en peruk. Kvinnor med stora kala fläckar eller fläckar i mer än ett område kan ha nytta av att täcka huvudet med en peruk som delvis löshår ser rörigt och kommer inte att redogöra för några nya kala fläckar som förekommer. Högkvalitativa peruker kan se väldigt naturligt utan måste vårdas. Slå peruk regelbundet kommer att förhindra överdrivet slitage i ett område medan peruk konditione produkter och penslar kommer att behålla en naturlig, glänsande effekt.


Relaterade artiklar