Hur man kan stödja en ceder staketstolpe

January 2

Hur man kan stödja en ceder staketstolpe


Om din ceder staket har börjat luta, stängselstolpar behöver stöd. Lösa inlägg är resultatet av uppmjukade jord eller dålig installation. Betong ger en ceder inlägg med det stöd den behöver för att hålla upp ett staket. Det är alltid bäst att hälla betong under stängslet konstruktion, men jobbet kan också göras efteråt. En lös ceder staketstolpe orsakar extra belastning på de övriga tjänsterna i staketet och bör fastställas så snart som möjligt.

Instruktioner

• Gräv ut smuts i området kring nuvarande ceder staket post med hjälp av en spade. Gräva ut 8 inches av smuts hela vägen runt stolpen. Gräva 4 inches under botten av inlägget.

• Ställ in en vattenpasset ovanpå staketstolpen och sedan har två personer lyfter befintliga staket på båda sidor av posten tills inlägget är nivån. Måste brädor mätt vid den stängsel stavarna på vardera sidan av hålet för att hålla inlägget på denna nivå.

• Blanda förblandad betong med vatten i en 5-liters hink tills det är konsistensen av tjock jordnötssmör. Fyll hålet tills betongen kommer till toppen. Jab en pinne upp och ner i betongen för att få det att ställa in under posten och i hålet. Prop brädor upp på varje sida av staketet för att hålla inlägget rakt upp och ner medan betongen sätter upp. Skivorna kan tas bort efter 48 timmar.


Relaterade artiklar