Hur man gör drog socker dekorationer

November 30

Hur man gör drog socker dekorationer


Drog socker är en avancerad teknik som används av konditorer för att skapa konstnärliga utsmyckning av socker. Den färdiga produkten är vackert när tekniken utförs på rätt sätt, men fullända processen kan ta flera försök. Arbeta med varm socker görs bäst utan små barn runt och med rätt redskap och säkerhetsutrustning. När drog socker är vid rätt temperatur och konsekvens, måste du arbeta snabbt för att manipulera socker i önskad form.

Instruktioner

• Kombinera ingredienser för drog socker i rostfritt panorera stål eller koppar. Föra ingredienser till en koka utan omrörning för att undvika kristallisering av sockret. Koka utan omröring sockerblandningen till den specificerade temperaturen.

• Häll ut sockerblandningen på en metall bakplåt klädd med ett silikonmatta eller bakplåtspapper. Man kan också använda en smord marmorplatta att kyla blandningen något tills det kan hanteras.

• Dra socker med handskar på händerna tills sockret utvecklar en glänsande lyster. Flytande karamellfärg bör tillsättas i de första stadierna av dragprocessen för att fördela färgen jämnt. Arbeta snabbt och konsekvent för att minimera risken för omkristallisation av sockret.

• Placera drog socker under en värmelampa för att hålla den mjuk, med hjälp av kök sax för att klippa av en bit för att forma. Mold socker till önskad form med hjälp av värmelampa för att hålla drog socker tillräckligt varmt för att vara smidig. Det är viktigt att hålla drog socker mjuk tills du har arbetat färdigt med det; låta det svalna för mycket kan leda till en avtrubbade yta när du värma det att arbeta med det.

• Förvara färdig socker dekorationer i en förseglad plastpåse med ett torkmedel ingår att skydda dekorationer från fukt och fukt.


Relaterade artiklar